Inicio Menorca Menorca incrementa la seva estratègia als Estats Units i Canadà de la...

Menorca incrementa la seva estratègia als Estats Units i Canadà de la mà de Turespaña

El mercat nord-americà és una realitat per a les Balears i per a Menorca. La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat aquests dies en unes jornades de suport a la comercialització als Estats Units i Canadà organitzades per Turespaña, en què l’illa s’ha promocionat en més de 40 reunions amb agències i turoperadors. La trobada, que ha tingut lloc a Monterey, Califòrnia, ha comptat amb la participació de les 70 millors agències nord-americanes i canadenques, que han conegut de primera mà el que ofereix Menorca a través de reunions de treball personals.

L’esdeveniment, organitzat per Turespaña a través de les oficines que té a Miami, Los Angeles, Nova York i Chicago, ha reunit 60 entitats espanyoles entre destinacions, agències i hotels, on les Balears han estat representades per Mallorca i Eivissa, a més de Menorca.

MÁS:  El Consell Insular prepara una campanya contra el lloguer turístic il·legal durant Sant Joan

L’esdeveniment es va obrir amb una presentació del mercat nord-americà a càrrec de Turespaña per a les entitats espanyoles, perquè coneguessin millor el perfil del que es trobarien en les reunions. Menorca ha participat en més de 40 trobades en les quals s’ha constatat que les Balears s’han col·locat com el tercer destí per preferència darrere de Madrid i Barcelona, i l’interès nord-americà es centra en experiències properes, buscar l’essència de Menorca a través de viatges immersius que permetin conèixer la cultura, les tradicions i la gastronomia en primera persona. L’illa els sembla un destí per explorar i és un atractiu molt important per al mercat nord-americà.

MÁS:  El departament de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació reforça el Servei de Neteja de Platges

En aquest sentit, un dels aspectes que més ha sorprès en les 45 reunions portades a terme pel personal de la Fundació Foment del Turisme de Menorca és la capacitat de l’illa de produir productes propis com formatge, vi o ginebra, entre altres, a més de valorar molt positivament la gastronomia menorquina a partir de productes frescos i de proximitat.

El personal de la Fundació ha detectat que l’interès principal de les agències i turoperadors amb els quals s’ha reunit i que ofereixen experiències a mida, és la recerca a les Balears d’elements que complementin un possible viatge a la Península amb una visita a les Illes.

Maó, 24 d’abril de 2024

MÁS:  La consellera de Benestar Social, Carmen Reynés, es reuneix amb la cònsol general de Filipines a Barcelona

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo para hoy en Palma, 24 de abril de 2024
Artículo siguienteLa extracción del derrelicto de ses Fontanelles, cada vez más cerca: una moneda del año 320 confirma que el derrelicto de ses Fontanelles pertenece a la época romana