Inicio Menorca Comencen les obres de millora de la carretera d’accés a Binibèquer Vell

Comencen les obres de millora de la carretera d’accés a Binibèquer Vell

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca ha iniciat aquesta setmana les obres de millora de la carretera d’accés a Binibèquer Vell, mitjançant un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Lluís i subvencionat per la Secretaria d’Estat de Turisme amb un pressupost adjudicat de 473.000 euros.

Les actuacions previstes consisteixen a fer un desbroç lateral, millorar el tram de cunetes erosionades, millorar el ferm en zones més deteriorades, col·locar una nova capa d’asfalt amb àrid porfídic de quatre centímetres de gruix i renovar la senyalització vertical, amb un termini d’execució de 60 dies naturals.

Durant l’asfaltat del tram de carretera a millorar, que són 2,2 quilòmetres, l’empresa contractista, Antonio Gomila SA, va sol·licitar l’execució de forma contínua, és a dir, sense junta longitudinal, per disminuir afeccions al trànsit. No obstant, es preveu que fins dia 9 de maig no finalitzi aquesta millora, i per tant, durant els matins no es podrà transitar per raons de seguretat.

MÁS:  La Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Vi de la Terra Illa de Menorca bat un nou rècord de producció amb un augment del 46% durant el 2023

Maó, 4 de maig de 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo para hoy en Palma, 4 de mayo de 2024
Artículo siguienteEl Consell de Mallorca destinará 350.000 euros de los remanentes de 2023 a impulsar sinergias turísticas con los municipios