Inicio Menorca El departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports presenta el Festival Menorca...

El departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports presenta el Festival Menorca Jove

Aquest dimecres, 24 d’abril, el departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alaior i el Casal de Joves de l’Hogar, ha presentat la 13a edició del Festival Menorca Jove, un esdeveniment que forma part del programa de lleure educatiu AlternaNits organitzat per l’Institut de la Joventut de Menorca i on diferents grups de música formats per joves menorquins actuaran en públic.

Després d’un parèntesi de quatre anys, aquest proper dissabte, 27 d’abril, a la Plaça des Ramal d’Alaior, es durà a terme un dels esdeveniments més esperats. El Festival es dividirà en dues parts. A partir de les 19:00 hores es realitzarà la Mostra de Joves Grups amb la participació de 6 bandes de música i un total de 30 joves que afrontaran el repte amb una gran diversitat d’estils musicals. Aquests grups són: 

MÁS:  El departament d'Economia i Serveis Generals edita un calendari dedicat al producte local i als oficis artesans

– Tèquina (3 membres; estil pop).
– Lírica i Castigo (2 membres; rap, jazz, funk, rock).
– Sutja (6 membres; rock).
– Es Xubecs (6 membres; rock, pop).
– Xafogor (8 membres; pop-rock mestís).
– La Huella (5 membres; rock, punk, metal).

Després d’actuar tots els grups, a partir de les 21.45 hores, aproximadament, actuarà el grup convidat, que en aquesta ocasió serà Fraggles Rock, que ostenten una llarga trajectòria als escenaris menorquins.

“Des del Consell Insular de Menorca estem recuperant les activitats i el dinamisme d’INJOVE, que en aquests darrers anys ha estat una mica paralitzat en lloc de promoure aquestes iniciatives. També volem agrair a l’Ajuntament d’Alaior la bona acollida que han fet del Festival Jove, i també als seus treballadors, que han realitzat un gran muntatge amb molt bona il·luminació i un espaiós escenari. Esper que tingui una resposta magnífica per tothom i que ens ho passem molt bé”, ha argumentat Rafel Quintana, director insular de Joventut i Esports.

MÁS:  ÚLTIMA HORA | Fallece Llorenç Casasnovas, figura destacada de la política en Ciutadella

Per altra banda, el batle d’Alaior, José Luis Benejam, també s’ha mostrat molt content d’albergar aquest esdeveniment. “Estem encantats que de nou, aquest festival arribi al nostre poble. Alaior és una ciutat jove que respira música, art i cultura, i açò ens permet donar visibilitat a tots aquells joves que gaudeixen de la música i que tenen molt de talent, creativitat i iniciativa. Per últim, vull agrair al Consell Insular de Menorca que impulsi aquesta iniciativa, on nosaltres sempre li donarem cobertura”. 

Per tal de facilitar el desplaçament dels joves des de totes les poblacions menorquines, s’ha previst que els horaris d’inici i finalització (que serà al voltant de les 23.00 hores), siguin compatibles amb els horaris de línies regulars de bus i el Bus Nit. 

MÁS:  Júlia Sintes Landa i Laura Fedelich Cardona guanyen el XX Premi Francesc de Borja Moll de Rondalles i Llegendes

*Aquesta nota de premsa inclou talls de veu*

Maó, 24 d’abril de 2024

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCómo detectar si tienes croquetas congeladas con trozos de plástico en tu nevera de Baleares
Artículo siguienteEl liderazgo de las big four en la restauración organizada y su estrategia de aperturas