Inicio Baleares Autoritzada la licitació d’SFM per remodelar el pas elevat de la via...

Autoritzada la licitació d’SFM per remodelar el pas elevat de la via fèrria en l’encreuament amb el carrer del Greco

\ SFM projecta la substitució del pas actual per una nova estructura que permeti resoldre la degradació del pont
\ El termini previst per poder dur a terme l’obra és de sis mesos i l’import del contracte és  d’1,1 milions d’euros
El Consell de Govern, a proposta de la Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat, ha aprovat la proposta d’acord per la qual s’atorga l’autorització prèvia a Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) per tramitar l’expedient de despesa corresponent a la licitació del contracte de l’obra per remodelar el pas elevat de la via fèrria de la línia Palma-Inca en l’encreuament amb el carrer del Greco de Palma.
L’import del contracte és d’1.103.806,30 €, amb l’IVA inclòs, i el termini previst per a l’obra és de sis mesos.
Actualment, a l’encreuament de la via ferroviària amb el carrer del Greco de Palma, molt pròxim a l’estació de Verge de Lluc, hi ha un pas elevat, amb problemes importants de degradació. A més, aquesta estructura té un gàlib molt restringit i no permet la circulació de vehicles i vianants en condicions òptimes de seguretat.
SFM ha projectat la substitució del pas actual per una nova estructura que permetrà resoldre els problemes de degradació del pont, augmentarà el gàlib disponible i, a la vegada, ampliar la secció inferior, per la qual està previst que hi pugui haver un doble carril de circulació de vehicles i una vorera d’amplària suficient.

MÁS:  La Conselleria d'Educació i Universitats obre el termini per inscriure’s a les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEmpresa incrementa un 7,41% els ajuts per a la modernització dels comerços fins als 2.700.000 €
Artículo siguienteEl presidente Galmés se reúne con el Delegado del Gobierno estatal para abordar temas de interés general para Mallorca