Inicio Baleares Cavalls i productes típics per donar la benvinguda als turistes de l’IMSERSO

Cavalls i productes típics per donar la benvinguda als turistes de l’IMSERSO

Els primers turistes del programa de l’IMSERSO ja han arribat a Menorca i han estat rebuts amb un espectacle de cavalls i amb una degustació de productes de Menorca. Aquest dijous, 1 de febrer, s’ha viscut l’inici de la temporada de turisme de persones majors i per això l’hotel Sagitario Playa ha acollit un esdeveniment especial en el qual han participat, a més, el president del Consell Insular, Adolfo Vilafranca, la directora insular de Promoció Turística, Bego Mercadal, l’alcaldessa de Ciutadella, Juana Mari Pons, i el president de ASHOME, Sebastián Triay Fayas.

A primera hora de la tarda, la habitual tranquil·litat de la zona es va trencar amb l’aparició d’un grup de cavallers a lloms dels seus cavalls per realitzar una demostració als turistes que ja estaven instal·lats a l’hotel. Els recent arribats van poder gaudir del característic ball dels cavalls abans de degustar una mostra de productes menorquins.

MÁS:  La Conselleria d'Educació i Universitats rep dos vehicles elèctrics de part d'Endesa per al CIFP Politècnic Llevant

Tant Vilafranca com Mercadal van agrair la seva aposta per Menorca, els van desitjar una feliç estada i els van animar a descobrir tot el que pot oferir l’illa. A més, en l’acte també va estar Carlos Garrido, director de relacions institucionals de AVORIS, turoperador que té la concessió dels viatges de l’IMSERSO.

A la inauguració ahir de l’Hotel Sagitario Playa se sumaran, a partir del 12 de febrer, les del Almirante Farragut, Sur Menorca, Hamilton, Ilunion i Cala’n Bosch, essent sis els establiments oberts com a oferta hotelera per al programa de l’Imserso fins al mes de juny.


- Te recomendamos -
Artículo siguienteEl departament d’Ordenació Territorial i Turística habilita la consulta de les cèdules d’habitabilitat vigents a tots els ciutadans