Inicio Menorca Finalitzen les obres de millora de la rotonda ovalada de Maó

Finalitzen les obres de millora de la rotonda ovalada de Maó

Aquest divendres, 22 de març, el departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca ha recepcionat les obres de millora de la rotonda ovalada de connexió de la carretera Me-1 i la Ronda de Maó.

Els treballs han consistit l’anivellació dels elements del vial amb la nova cota del paviment, la millora del drenatge de la zona, i la col·locació de ferm en calçada. També s’ha realitzat la senyalització horitzontal i senyalització vertical, així com la reposició d’elements de seguretat.

L’obra ha estat executada per l’empresa Antonio Gomila, S.A. per import de 392.040,00 € IVA exclòs, i s’ha enllestit en un termini d’execució de 45 dies. “Amb aquesta obra donam una passa més en la modernització de la carretera general, que per nosaltres és una prioritat. Volem una carretera segura, i estem fent feina per fer-ho realitat”, ha explicat el president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca.

MÁS:  La Xarxa de Biblioteques de Menorca posa en marxa el Concurs de Bibliotràilers per a joves d’11 a 16 anys de Menorca

*Aquesta nota de premsa inclou un tall de veu

Maó, 22 de març de 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa desaparición de Antonio Llabres Mayrata: Cuatro años sin respuestas
Artículo siguienteEl Consell de Mallorca reduce en más del 60% el retraso en los expedientes de sanción contra la oferta ilegal en el sector turístico