Inicio Menorca Menorca es promociona com a escenari per a produccions en el European...

Menorca es promociona com a escenari per a produccions en el European Film Market i Berlinale

Menorca s’obre camí com a escenari per a produccions audiovisuals. L’illa ha participat en la 32a edició del European Film Market, coincidint amb el prestigiós festival de cinema Berlinale, de la mà de la Spain Film Commission, una cita importantíssima per al sector i que cada any reuneix professionals que busquen llocs per rodar diferents projectes. Menorca ha compartit les seves possibilitats a través de la Menorca Film Commission en busca de rodatges que, especialment, es portin a terme entre setembre i maig per dinamitzar el sector cultural, econòmic i turístic a través de l’incipient turisme de pantalla.

Menorca, juntament amb altres 14 entitats, ha compartit espai a l’estand que gestiona la Spain Film Commission, i han ofert informació d’interès sobre els beneficis de la indústria dels rodatges a Espanya i a l’illa, com els incentius fiscals, la diversitat de localitzacions, el gran talent dels professionals o la seguretat de rodar al territori espanyol.

MÁS:  Es jubila Elisa Antònia Vidal després de vint-i-sis anys fent feina al Consell Insular de Menorca

Al marge de la tasca d’atenció als assistents a la cita, en el context del European Film Market, Spain Film Commission ha organitzat la trobada “Studios & Sets in Spain”, que ha comptat amb la participació de Pia Patatian, presidenta Worldwide Sales d’Arclights Films, i Andreas Wentz, productor executiu i filmmaker de Sur Film, que ha moderat Juan Manuel Guimeráns i s’ha centrat a analitzar les experiències rodant en estudis i plató a Espanya.

Menorca ja ha acollit diferents produccions nacionals i internacionals que, a més de situar-la com a destinació per rodar, suposen una important promoció de cara a l’exterior amb imatges espectaculars de l’illa, com el recent cas de la pel·lícula ‘Faro’ que es va estrenar oficialment fa unes setmanes amb motiu de la fira FITUR. La pel·lícula està protagonitzada pel reconegut actor Hugo Silva, entre altres artistes, i està dirigida per Ángeles Hernández.

MÁS:  Dia Internacional de la Dona 2024

Maó, 12 de març de 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo para hoy en Palma, 12 de marzo de 2024
Artículo siguienteMenorca tanca satisfeta a la ITB Berlín el primer pas per recuperar el turisme alemany