Inicio Baleares S’autoritza el projecte executiu de la residència per a persones grans dependents...

S’autoritza el projecte executiu de la residència per a persones grans dependents de Sant Llorenç

Disposarà de 60 places residencials i una superfície construïda total de 3.521,79 m²
El pressupost previst total és de 8.779.725 €, entre fons europeus MRR i fons propis
El Consell de Govern ha autoritzat el projecte executiu de la construcció de la residència per a persones grans dependents a Sant Llorenç. Aquest centre fou declarat inversió d’interès autonòmic el 23 d’agost de 2021 i té un pressupost previst total de 8.779.725,83 €, entre fons europeus del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR) i fons propis.
60 places residencialsEl centre es construirà a les parcel·les 119 i 654 del polígon 7, àrea cedida segons un conveni entre el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials i l’Ajuntament de Sant Llorenç.
Disposarà de 60 places residencials i una superfície construïda total de 3.521,79 m². Segons el projecte redactat per l’UTE Natalia Clúa Longas, Jaime Clúa i CLC Clúa Longas Arquitectos, SLP, la residència es distribuirà en tres plantes. A la planta baixa s’ubiquen els elements comuns necessaris per al funcionament i les tres llars residencials, de 20 places cadascuna, que comparteixen unitat de control amb terrasses o espais exteriors.
La previsió és que les obres estiguin enllestides el 2026.

MÁS:  Masaje con final fatal en Palma: un menor agrede a su masajista y sale huyendo

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia obre la convocatòria d’ajuts per modernitzar el petit comerç amb un pressupost de 2.700.000 euros
Artículo siguienteLa Conselleria d’Educació i Universitats convoca els ajuts de desplaçament per a estudiants universitaris de les Illes Balears