Inicio Baleares Nomenats els presidents i vicepresidents dels Consells Escolars Insulars de Mallorca, Eivissa...

Nomenats els presidents i vicepresidents dels Consells Escolars Insulars de Mallorca, Eivissa i Menorca

A Mallorca, Manuel Blanco ha estat nomenat president, mentre que Catalina Porsell ha estat designada com a vicepresidenta
Als Consells Escolars d’Eivissa i Menorca s’han nomenat a Salvador Ruíz, Belén Torres, Maria Ana López i Antoni Airós
El Consell de Govern d’avui ha nomenat els nous presidents i vicepresidents dels Consells Insulars Escolars de Mallorca, Eivissa i Menorca, seguint les disposicions de la regulació dels consells escolars insulars i municipals de les Illes Balears.
A Mallorca, el nou president del Consell Insular Escolar serà el senyor Manuel Blanco Martín, mentre que la vicepresidència serà per a la senyora Catalina Porsell Frau.
A Eivissa, ha estat nomenat el senyor Salvador Ruíz Borrás com a president del Consell Escolar Insular, mentre que la senyora Belén Torres Teva ha estat designada com a vicepresidenta.
Finalment, a Menorca, el càrrec de presidenta del Consell Escolar Insular ha estat concedit a la senyora Maria Ana López Oleo, mentre que el càrrec de vicepresidenta a estat atorgat al senyor Antoni Airós Serrano.
Aquestes decisions s’han pres d’acord amb la normativa vigent, la qual estableix que el president i el vicepresident dels Consells Escolars Insulars han de ser membres d’aquests consells, designats pel Govern de les Illes Balears a proposta del corresponent Consell Insular.
Els nomenaments oficials es publicaran al Butlletí Oficial de les Illes Balears i seran notificats al Consell de Mallorca, al Consell Insular d’Eivissa i al Consell Insular de Menorca.

MÁS:  La Comissió de Cogestió de la Pesca Recreativa farà partícip el sector de la gestió i de la presa de decisions per millorar la governança d'aquesta activitat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEs modifiquen els Estatuts de la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal
Artículo siguienteElsa Pons Fortuny i Miquel Jaume Roig, premiats amb el Cornelius Atticus 2023