Inicio Baleares El programa “Viu la cultura” de la Direcció General de Cultura, reprèn...

El programa “Viu la cultura” de la Direcció General de Cultura, reprèn a Menorca el cicle de concerts didàctics inclosos dins l’oferta del curs 2023-2024 amb l’espectacle «Un món de sons»

Més de 600 alumnes de 9 centres educatius de Menorca gaudiràn d’aquest espectacle
 
Més de 600 alumnes de diferents centres educatius de Menorca assistiran a l’espectacle «Un món de sons», un concert didàctic inclòs dins el cicle “Viu la cultura” que impulsa La Conselleria de Turisme, Cultura i Esports, a través de la Direcció General de Cultura.
L’espectacle es durà a terme el dijous 14 de març al Teatre Principal de Maó amb una primera actuació a les 10:00 h, a la qual assistirà la directora general de Cultura, Ricarda Margarita Vicens Schluhe, i una altra a les 11:30 h. El cicle arribarà al Teatre des Born de Ciutadella el divendres 15 de març a les 10:00 h.
Música i teatre s’uneixen en aquest concert didàctic on Robertina, la narradora, ens acompanyarà en un viatge molt especial, en el qual les músiques i els contes ens transportaran a cultures llunyanes dels cinc continents.
La música, interpretada amb instruments tradicionals de les diferents parts del món, ens farà sentir sons de l’Àfrica a través del tambor djembe, el krin i la kalimba; d’Oceania, amb el didgerido; d’Àsia amb la flauta shakuhachi, el tambor kotsuzumi i el gong; d’Europa amb la flauta dolça, el clarinet i el corn de caça, i d’Amèrica amb els cascavells, la flauta pinquillo i la flauta de pa.
El recull de contes té l’objectiu de contribuir a la transmissió de la cultura popular pròpia dels diversos pobles de la terra i reconèixer-hi trets i valors que ens són comuns. Cinc contes de cinc continents per ser viscuts i contats; per això, els alumnes ballaran, cantaran, participaran amb efectes sonors i formaran part de l’acció.
 
Centres participants:
Dia
Teatre Principal de Maó
 
10:00 hores:
CEIP MARE DE DÉU DEL CARME
CEIP SA GARRIGA
CEIP ÀNGEL RUIZ I PABLO
 
11:30 hores:
CEIP MARE DE DÉU DE GRÀCIA
CEIP INSPECTOR DOCTOR COMAS I CAMPS
 
Dia
Teatre des Born de Ciutadella
                
10:00 hores:
CEIP PINTOR TORRENT
CEIP MARE DE DÉU DEL TORO
CEIP PERE CASASNOVAS
CEIP MARGALIDA FLORIT

MÁS:  Imatges de la presidenta Prohens a les activitats organitzades a Consolat de Mar pel Dia de les Illes Balears

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Escola d’Art i Superior de Disseny dels Illes Balears celebra el Dia Internacional del Còmic amb un Taller de «Storytelling per a Còmic» a càrrec de Toni Galmès
Artículo siguienteEl conseller Antoni Vera assisteix a la jornada «Educar contra el antisemitismo, la intolerancia y la discriminación» a Madrid