Inicio Baleares La Conselleria de Famílies i Afers Socials, la UIB i la Fundació...

La Conselleria de Famílies i Afers Socials, la UIB i la Fundació Universitat-Empresa posen en marxa el postgrau d’Expert Universitari en Intervenció Psicosocial i Socioeducativa en Salut Mental

El proper 8 de març s’inaugurarà el primer curs de postgrau d’Expert Universitari en Intervenció Psicosocial i Socioeducativa en Salut Mental. Aquest curs, que acabarà el 28 de juny, és fruit d’un conveni de la Fundació Universitat-Empresa, la UIB i la Conselleria de Famílies i Afers Socials. La matrícula té un cost de 500 euros i acaba demà, 29 de febrer. El curs tindrà un mínim de 15 alumnes i un màxim de 25, i consta de 20 ECTS i 60 hores presencials.
La intervenció comunitària en salut mental, un camp en creixement
Amb aquest curs es pretén formar professionals per treballar en l’àmbit de la intervenció comunitària en salut mental, un camp que ha crescut arran de les polítiques públiques en aquest sector. Vol donar resposta, per tant, a l’augment dels problemes de salut mental i treballar-ne totes les competències, entre les quals la normativa legal, un coneixement avançat dels trastorns mentals greus i les problemàtiques socials que generen, i les habilitats professionals requerides per treballar amb persones que pateixen aquests trastorns en centres ocupacionals, pisos supervisats, serveis d’acompanyament i de promoció de l’autonomia personal, de formació i inserció laboral i d’atenció tutelar.
El postgrau és complementari a la resta d’accions del pla d’actuació per a discapacitat i dependència de la Conselleria. De fet, la UIB n’ha dissenyat el contingut en coordinació amb la Direcció General d’Atenció a la Dependència, i el curs és fruit d’un conveni finançat parcialment per la Conselleria amb 28.500 euros i que inclou també el curs de postgrau d’Expert Universitari en Valoració del Grau de la Discapacitat i de la Dependència. El termini d’inscripció d’aquest altre curs, que arrenca el 5 de març, va acabar ahir amb les 25 places cobertes i amb alumnes en llista d’espera.
 
Més informació sobre el postgrau

MÁS:  La Conselleria de Famílies i Afers Socials presenta els actes del 8M, Dia internacional de les dones

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl conseller Antoni Vera visita els centres de Marratxí i explica la construcció d’un nou menjador al CEIP Costa i Llobera de Pòrtol
Artículo siguienteEl Govern i EAE Business School col·laboren per accelerar la transformació digital de les pimes de les Illes Balears