Inicio Baleares El conseller Antoni Vera visita els centres de Marratxí i explica la...

El conseller Antoni Vera visita els centres de Marratxí i explica la construcció d’un nou menjador al CEIP Costa i Llobera de Pòrtol

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, ha seguit avui amb les visites als centres de les Illes Balears i ha estat al CEIP Nova Cabana, CEIP Gabriel Janer Manila del Pla de na Tesa, al CEIP Costa i Llobera de Pòrtol, a l’IES Sant Marçal i a l’IES Marratxí. El conseller Antoni Vera ha estat acompanyat del batle de Marraxtí, Jaume Llompart, i del regidor d’Educació, Xisco Ferrà.
Durant la visita al CEIP Costa i Llobera, el conseller Vera ha explicat que ja han sortit a licitació les obres per a la reforma i ampliació del centre amb un menjador. L’obra té un pressupost de 816.004,48 euros i el seu termini d’execució serà de 12 mesos. Amb aquesta intervenció es dona resposta a la demanda de la comunitat educativa i de l’Ajuntament de Marratxí.
A l’IES Sant Marçal, el conseller ha explicat que la memòria del projecte d’ampliació del centre es troba en fase de supervisió. Amb aquesta obra, que tendrà un cost d’execució entorn als 5 milions d’euros, està prevista la continuació del bloc d’aularis en planta baixa i pis que permetrà l’ampliació de l’institut en quatre unitats d’ESO i vuit unitats de Batxiller, amb un increment de 400 places escolars. Així, l’IES Sant Marçal tendrà una capacitat per a 880 places escolars i incorporarà els estudis de Batxiller.
Durant les seves visites als centres de Marratxí, el conseller Vera s’ha reunit amb els equips directius i ha escoltat les seves necessitats i demandes mentre recorria els centres per comprovar l’estat de les infraestructures.
Actualment, la Conselleria d’Educació i Universitats enllesteix les visites a tots els centres educatius de les Illes Balears per tal de donar a conèixer el nou Pla d’Infraestructures.
 

MÁS:  El Govern convoca les ajudes a esportistes destacats amb un pressupost d’1.100.000 d’euros

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Govern fomenta la dinamització industrial en el polígon de Son Colom de Felanitx
Artículo siguienteLa Conselleria de Famílies i Afers Socials, la UIB i la Fundació Universitat-Empresa posen en marxa el postgrau d’Expert Universitari en Intervenció Psicosocial i Socioeducativa en Salut Mental