Inicio Baleares Posen en marxa el primer postgrau d’expert universitari en valoració del grau...

Posen en marxa el primer postgrau d’expert universitari en valoració del grau de la discapacitat i de la dependència

El proper dia 5 de març s’inaugurarà el primer curs de postgrau d’expert universitari en valoració del grau de la discapacitat i de la dependència. Aquest curs, que acabarà el 9 de maig, és fruit d’un conveni de la Fundació Universitat-Empresa, la UIB i la Conselleria de Famílies i Afers Socials.
La formació ajudarà a disposar de major nombre de professionals valoradors i és complementària a la resta d’accions del pla d’actuació per a discapacitat i dependència de la Conselleria.
El contingut ha estat dissenyat per la UIB en coordinació amb la Direcció General d’Atenció a la Dependència i està adreçat a professionals de l’àmbit sanitari i social que estiguin interessats a adquirir coneixements que els capacitin per donar resposta a les necessitats de valoració de les persones amb discapacitat i dependència.
La matrícula té un cost de 250 euros i acaba dia 27 de febrer. El curs tindrà un mínim de 15 alumnes i un màxim de 25, i comptarà amb 15 ECTS.
 
Informació sobre el curs

MÁS:  La Conselleria d’Educació i Universitats convoca els ajuts de promoció de l'excel·lència acadèmica per a alumnes de les Illes Balears que han finalitzat els estudis oficials d’Ensenyaments Artístics Superiors

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo para hoy en Palma, 24 de febrero de 2024
Artículo siguienteMargalida Prohens visita les instal·lacions de L’Embat, centre de referència de les Illes Balears en formació professional especialitzada dins l’àmbit del sector nàutic