Inicio Menorca Sergio Llull es suma a la Fundació Foment del Turisme de Menorca...

Sergio Llull es suma a la Fundació Foment del Turisme de Menorca per promocionar l’Illa

El jugador del Real Madrid de bàsquet, Sergio Llull, col·laborarà amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca, sent en els pròxims mesos, el protagonista d’una campanya en línia de promoció de l’Illa. Llull, que aquest dimarts va rebre a Madrid el president del Consell Insular de Menorca per a firmar l’acord, Adolfo Vilafranca, i la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, serà l’altaveu dels avantatges de l’illa i animarà a visitar Menorca durant tot l’any.

El base, campió del Mundial, de l’Eurobasket, de l’Eurolliga, de la Copa del Rei, de la Supercopa i de l’ACB, a més de medallista de plata i bronze als Jocs Olímpics, és un dels jugadors més carismàtics tant de la Lliga Endesa com de l’Eurolliga i mostra amb orgull sempre la seva vinculació amb l’illa de Menorca. Pels seus valors, la seva identificació natural amb Menorca, i aquest carisma i respecte del que gaudeix, Sergio és una aposta segura per connectar amb el públic i animar a la gent a conèixer i descobrir Menorca els 365 dies de l’any.

MÁS:  Assumpta Gorrias, guanyadora del concurs «Carta en terra...» 2023

L’acord presenta igualment l’illa com a destinació esportiva, una cosa en la qual la FFTM ja va incidir en la recent edició de FITUR al gener, i constarà a més, d’una campanya amb diferents accions promocionals que destacaran alguns llocs, activitats i gastronomia, entre altres temes, en les seves xarxes socials.

“No hi ha dubte de la rellevància que té Sergio Llull en el bàsquet, un dels millors jugadors espanyols de la història i amb un palmarès impressionant, i tenim la sort que sigui menorquí, i per això ens fa especial il·lusió aquest acord que busca promocionar Menorca tot l’any”, ha explicat el president del Consell Insular, Adolfo Vilafranca.

MÁS:  L’Arxiu d’Imatge i So de Menorca fa pública la memòria de l'any 2023

“La campanya ens permetrà conèixer alguns aspectes més personals, quotidians i menorquins de Sergio, així com recomanacions que fa més enllà de la seva figura com a esportista d’elit, com un menorquí més”, afegeix Begoña Mercadal.

L’acord tindrà vigor fins al pròxim mes de juliol de 2024.

Maó, 28 de febrer de 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorProhens inicia acción legal contra Armengol por el caso Koldo
Artículo siguienteEl Govern va executar 118,72 milions d’euros dels fons europeus MRR en el segon semestre del 2023