Inicio Baleares Empresa incrementa un 7,41% els ajuts per a la modernització dels comerços...

Empresa incrementa un 7,41% els ajuts per a la modernització dels comerços fins als 2.700.000 €

\ Aquesta convocatòria està destinada a empreses comercials detallistes i determinades empreses de servei, així com a establiments emblemàtics
\ Poden accedir a aquests ajuts autònoms o titulars de petites empreses del sector del comerç de les Illes Balears que realitzin venda presencial
El Consell de Govern, a proposta de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia, ha autoritzat una inversió de 2.700.000 euros per finançar enguany les actuacions contingudes a la convocatòria d’ajuts adreçats a fomentar la modernització de les empreses comercials detallistes i determinades empreses de servei, així com la continuïtat dels establiments comercials i de determinats serveis considerats emblemàtics.
La Direcció General d’Empresa, Autònoms i Comerç, impulsora d’aquesta iniciativa, ha incrementat un 7,41 % el pressupost de la convocatòria, en passar de 2.500.000 euros el 2023 a 2.700.000 euros el 2024. Les persones beneficiàries d’aquests ajuts poden ser autònoms o titulars de petites empreses del sector del comerç detallista o determinades empreses de serveis, dins de la categoria de micro, petita i mitjanes empreses, que tenguin un establiment a les Illes Balears i que facin venda presencial.
Aquestes subvencions estan dirigides a fer inversions en equipament per a la millora tecnològica i digital; impulsar inversions que impliquin avenços cap a una economia baixa en carboni, que millorin l’eficiència energètica i la sostenibilitat; dur a terme l’eliminació de barreres arquitectòniques; adquirir l’equipament necessari per a la modernització de l’establiment (mobiliari, maquinària relacionada amb l’activitat comercial, instal·lacions, sistemes d’alarma i seguretat, TPV, calaixos de cobrament automàtic intel·ligent, etc.), fer inversions per a la millora de la imatge del comerç, o executar obres i reformes en general que comportin la millora i la modernització de l’empresa comercial.

MÁS:  El Govern habilita una adreça web amb la informació dels canvis i les ajudes per la migració d'SD a HD dels televisors

- Te recomendamos -
Artículo anteriorSa Majestat la Reina Sofia de Grècia, Medalla d’Or de les Illes Balears 2024
Artículo siguienteAutoritzada la licitació d’SFM per remodelar el pas elevat de la via fèrria en l’encreuament amb el carrer del Greco