Inicio Baleares L’IEB obre una convocatòria per donar suport a fires, festivals i jornades...

L’IEB obre una convocatòria per donar suport a fires, festivals i jornades que fomentin la projecció exterior

\ Té com a objectiu el foment de la creació i la promoció cultural feta a les illes
\ La convocatòria té un import d’1.150.000 euros
El Consell de Govern ha autoritzat l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), ens adscrit a la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports, a tramitar una convocatòria de subvencions per donar suport a fires, festivals, trobades, jornades i premis del món de la cultura que fomentin la projecció exterior i que es duguin a terme en el territori de les Illes Balears durant l’any 2024.
Amb un import d’1,15 milions d’euros, té com a objectiu el foment de la creació i la producció teatral, musical, cinematogràfica i audiovisual, literària, de dansa i d’arts combinades, així com la seva difusió nacional i internacional.
Aquesta línia de subvencions s’emmarca en el Pla Estratègic de la Comunitat per donar suport a esdeveniments que fomentin la projecció exterior, la contractació, la mobilitat entre illes, l’acompanyament tècnic i artístic de la música, les arts escèniques, les arts visuals i audiovisuals o la literatura de les Illes Balears.
Així mateix, a la reunió s’ha aprovat la convocatòria d’ajuts per a l’any 2024 destinats als mitjans de comunicació en llengua catalana a les Illes Balears per un import de 720.000 euros.

MÁS:  La Conselleria d’Educació i Universitats convoca els ajuts de promoció de l'excel·lència acadèmica per a alumnes de les Illes Balears que han finalitzat els estudis oficials d’Ensenyaments Artístics Superiors

- Te recomendamos -
Artículo anteriorAutoritzada l’ampliació del límit d’hores extres remunerades dels traballadors per fer efectiva la gratuïtat de 0 a 3 anys
Artículo siguienteLa Conselleria d’Educació i Universitats rebutja el pla de finançament del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats per a l’aplicació de la Llei Orgànica del Sistema Universitari