Inicio Menorca Comencen les obres de millora de senyalització en el tram entre Ferreries...

Comencen les obres de millora de senyalització en el tram entre Ferreries i Cala Galdana

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca ha iniciat aquest dimecres les obres de millora de senyalització a la carretera Me-22, des del punt quilomètric 0+000 al 6+390, al terme municipal de Ferreries. Els treballs tenen un pressupost d’execució de 34.793,44€ IVA exclòs, adjudicat a l’empresa Marcas Viales SL. 

Aquestes actuacions es troben encaminades a reforçar la seguretat de la via, mitjançant la millora i el repintat de la senyalització horitzontal i la substitució d’alguns senyals verticals. L’estat actual dels elements de senyalització és antic i es troba molt deteriorat per factors com la climatologia, l’ús continuïtat de la via i el pas del temps, cosa que suposa un perill pels usuaris d’aquesta.

MÁS:  Es jubila Elisa Antònia Vidal després de vint-i-sis anys fent feina al Consell Insular de Menorca

Les actuacions s’han iniciat concretament des de la connexió de la carretera Me-22 i la carretera Me-1, en la rotonda d’accés a Ferreries fins a la rotonda de la urbanització de Cala Galdana, al costat de l’aparcament de Cala Mitjana. Aquestes millores tenen una duració aproximada d’un mes.

Maó, 25 d’abril de 2024
 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl presidente Galmés felicita a la conductora mallorquina Cristina Velasco, que representará a las Baleares en el Campeonato Europeo de Damas Amateurs
Artículo siguienteRécord de participación en los campamentos de La Victòria organizados por el Consell de Mallorca