Inicio Baleares Turisme publica una nova línia d’ajudes del fons Next Generation UE de...

Turisme publica una nova línia d’ajudes del fons Next Generation UE de més de 13,5 milions d’euros per finançar projectes innovadors sostenibles

La Conselleria de Turisme, Cultura i Esports ha convocat una nova línia d’ajudes per finançar projectes innovadors a través de la cooperació amb l’objectiu de cercar, implementar i digitalitzar solucions innovadores sostenibles en els establiments turístics de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat pels fons Next Generation EU, per valor de 13.632.302,21 euros.
El propòsit d’aquesta convocatòria és dirigir l’activitat turística de Balears cap a la millora de la competitivitat del sector turístic mitjançant el desenvolupament del turisme sostenible, tot tenint en consideració principalment la preservació i la conservació dels recursos turístics, procurant-ne l’aprofitament correcte i proporcionat, que garanteixi la perdurabilitat, la conservació i el manteniment del llegat natural, cultural, artístic i social de les Illes, i que contribueixi de forma equitativa al creixement econòmic i al benestar general.
La subvenció es divideix en dos programes: el primer se centra en projectes d’investigació mitjançant la recerca, el desenvolupament experimental i la creació d’estudis de viabilitat, i el segon està orientat a la innovació en matèria d’organització i de processos. El termini per a l’execució de les accions subvencionables s’inicia en el moment de presentació de la sol·licitud i finalitza el 31 de desembre de 2025.

MÁS:  S'autoritza que s’avanci al dia 15 d’abril l’època de perill alt d’incendis forestals a Mallorca i Menorca

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl experto en branding Andy Stalman explica al Consell Asesor de la FMT el proyecto de reposicionamiento de marca para Mallorca
Artículo siguienteSurten a licitació les obres de la residència per a persones grans dependents de Sant Llorenç