Inicio Baleares 210 mil persones han visitat l’exposició «Mar interior» a la Llotja

210 mil persones han visitat l’exposició «Mar interior» a la Llotja

El Govern de les Illes Balears fa un balanç de la quantitat de persones que han visitat l’exposició «Mar interior», de l’artista Pedro Cabrita Reis, durant els cinc mesos que ha estat instal·lada a la Llotja. Concretament, de setembre a febrer, unes 210 mil persones han volgut disfrutar de l’obra, que va ser pensada ad hoc per a la Llotja de Palma.
«Mar interior», de Pedro Cabrita Reis, ha estat l’exposició encarregada de tornar a obrir la Llotja a la cultura. La iniciativa s’ha dut a terme aquests mesos pel Govern de les Illes Balears en plena col·laboració amb l’Ajuntament de Palma i la galeria Kewenig.
Amb tot, el Govern de les Illes Balears fa feina perquè hi hagi una programació permanent d’artistes del més alt nivell, tal com va anunciar la presidenta de l’executiu, Marga Prohens. 
El pròxim artista s’anunciarà en les pròximes setmanes.

MÁS:  El Servei de Salut tornarà a licitar les obres del projecte de reforma de l’Hospital Verge del Toro després de la sol·licitud de la constructora de resoldre el contracte

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl conseller Antoni Vera visita les obres del nou CEIP de Can Picafort
Artículo siguienteLa Conselleria de Famílies i Afers Socials concedeix 1,6 milions d’euros a programes de garantia alimentària