Inicio Baleares Convocades 484 persones a les proves de llengua catalana de l’Escola Balear...

Convocades 484 persones a les proves de llengua catalana de l’Escola Balear d’Administració Pública

Un total de 484 persones estan convocades a les proves de llengua catalana de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) que es duran a terme a Palma, Maó i Eivissa entre demà dimarts, dia 9 d’abril, i el 18 d’aquest mateix mes. Aquestes proves estan dirigides als alumnes que han superat els cursos de llengua catalana que ha impartit l’EBAP des del setembre de 2023 fins al febrer de 2024.
Per certificats, el nombre de persones que han assolit dret d’examen i estan convocades a les proves escrites és el següent:
Certificat del nivell B2: 44 examinands
Certificat del nivell C1: 84 examinands
Certificat del nivell C2: 103 examinands
Certificat de llenguatge administratiu: 253 examinands
Els dies 9, 10 i 11 d’abril es faran les proves escrites dels nivells B2, C1 i C2, respectivament mentre que el dissabte 13 d’abril es durà a terme la prova de llenguatge administratiu. La setmana següent, concretament els dies 16, 17 i 18 d’abril, es duran a terme les proves orals dels certificats B2, C1 i C2.
Les proves es faran de forma simultània a Palma, Maó i Eivissa.
Per a més informació es pot consultar el web Llengua Catalana EBAP a l’adreça següent: https://www.caib.es/sites/catalaebap/ca/inici_0/?campa=yes.
 

MÁS:  Un estudi de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural revela que les poblacions de pàguera de les Illes Balears estan en condicions sostenibles d’explotació pesquera

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEls alumnes del CEIP Es Putxet de Selva comencen les classes a Es Centre amb normalitat
Artículo siguienteLa Conselleria de la Mar i del Cicle de l’Aigua i el Consell Insular de Menorca presenten les principals línes d’actuació en el cicle de l’aigua a l’illa