Inicio Baleares El Govern destina 1,4 M € del Fons de Contingència per ampliar...

El Govern destina 1,4 M € del Fons de Contingència per ampliar les ajudes a persones en situació de dependència

L’objectiu és donar resposta a les necessitats de places i serveis dirigits a persones en situació de dependència, en concret el servei d’ajuda a domicili
S’amplien les hores mensuals del concert, es renova el concert del servei d’ajuda a domicili d’Eivissa i s’actualitza el preu/hora dels concerts vigents
El Consell de Govern ha concedit avui l’autorització prèvia al conseller d’Economia, Hisenda i Innovació per aprovar l’expedient d’ampliació de crèdit, finançat amb el Fons de Contingència, que ha sol·licitat la Conselleria de Famílies i Afers Socials, per un import d’1.390.170,00 €, per poder donar resposta a les necessitats de places i serveis dirigits a persones en situació de dependència durant l’exercici 2024, en concret el servei d’ajuda a domicili.
Amb aquest crèdit addicional s’ampliaran un total de 16.000 hores mensuals el concert del servei d’ajuda a domicili, es renovarà el concert del servei d’ajuda a domicili de l’illa d’Eivissa a partir de dia 1 de maig de 2024 (la vigència d’aquest finalitza dia 30 d’abril de 2024) i s’actualitzarà el preu per hora dels concerts d’ajuda a domicili vigents tenint en compte la previsió del conveni col·lectiu per als anys 2023 i 2024.

MÁS:  Surrealista: así se las ingenió este delincuente para robar a una anciana en silla de ruedas

- Te recomendamos -
Artículo anteriorAutoritzada la subvenció de 5,5 M € al Consell de Menorca per a projectes Next Generation de la Unió Europea
Artículo siguienteAutoritzen la despesa d’1.341.158,23 euros per al contracte de neteja a diversos centres educatius