Inicio Baleares Autoritzen la despesa d’1.341.158,23 euros per al contracte de neteja a diversos...

Autoritzen la despesa d’1.341.158,23 euros per al contracte de neteja a diversos centres educatius

El nou contracte de neteja afecta a 23 CEPA, IES o CIFP de les Illes Balears
El servei s’ha contractat per al curs 2024/2025
El Consell de Govern d’avui ha autoritzat la despesa de 1.341.158,23 euros corresponent al contracte del servei de neteja a diversos centres educatius de les Illes Balears.
El nou contracte afecta a 23 centres educatius de les Illes Balears que són CEPA Sud, l’IES Sineu, CEPA s’Arenal, el Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera, l’IES Son Pacs, l’IES Josep Maria Quadrado, l’IES Baltasar Porcel, l’IES Can Peu Blanc, l’IES Felanitx, el CIFP Pau Casesnoves, l’IES Ramon Llull, l’IES Marc Ferrer, l’IES Puig de Sa Font, el Camp d’Aprenentatge Son Ferriol, l’IES Sa Blanca Dona, l’IES Josep Sureda i Blanes, l’IES Manacor, l’IES Mossèn Alcover, l’IES Sant Marçal, l’Escola d’Art d’Eivissa, l’IES Quartó de Portmany, l’IES Son Ferrer i l’IES Damià Huguet.
Amb aquesta autorització, la Conselleria d’Educació i Universitats contractarà el servei de neteja als centres esmentats per al curs 2024-2025.
 

MÁS:  La Fundació Bit incorpora la intel·ligència artificial en el desenvolupament de programari per al Govern de les Illes Balears

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Govern destina 1,4 M € del Fons de Contingència per ampliar les ajudes a persones en situació de dependència
Artículo siguienteIncrement del 5% dels mòduls econòmics per al sosteniment dels centres educatius privats concertats