Inicio Menorca Menorca es reuneix amb turoperadors, companyies aèries i agents especialitzats per incentivar...

Menorca es reuneix amb turoperadors, companyies aèries i agents especialitzats per incentivar el mercat alemany

La delegació menorquina a la importantíssima fira de turisme ITB Berlín, està complementant les activitats pròpies de la presentació amb una intensa agenda de reunions i trobades que busquen millorar les dades respecte al mercat alemany. El president, Adolfo Vilafranca, lidera “in situ” les accions que pretenen incentivar un mercat que s’havia abandonat en els últims anys i que s’intenta recuperar.

Aquest dimarts la delegació menorquina encapçalada pel president del Consell Insular de Menorca i de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), Adolfo Vilafranca, es va reunir amb responsables de Destinia, així com amb l’OET de Frankfurt per planificar accions de promoció amb les quals atreure el mercat alemany. També es va produir una reunió de la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, i representants del sector hoteler menorquí juntament amb EasyJet. “La trobada va tenir per objecte la voluntat de consolidar més places aèries i hoteleres per a març i abril per anar avançant la temporada turística, que és en el que estem treballant conjuntament amb el sector”, afirma Mercadal.

MÁS:  Responsables del Consorci de Residus i Energia de Menorca visiten la planta de reciclatge d'envasos de vidre TMA Recicla de la mà d'Ecovidrio

Aquest dimarts a la nit Vilafranca va assistir juntament amb Mercadal així com la batllessa de Ciutadella, Juana Mari Pons, l’alcalde d’Alaior, José Luis Benejam, i l’alcalde d’Es Castell, Lluís Camps, a l’esdeveniment organitzat per Turespaña amb motiu de la fira de turisme de Berlín. Allà, la delegació menorquina va compartir línies de treball i reptes futurs amb la secretària d’Estat de Turisme, Rosa Ana Morillo.

Aquest dimecres, l’agenda de treball continua a la ITB. Durant el matí, Vilafranca, Mercadal i els tècnics de la FFTM han celebrat multitud de reunions. La primera, amb Jet2. “Ens han traslladat que les previsions per a abril i maig són positives, i que hi ha un increment del 7% de la seva capacitat aèria durant tots els mesos de temporada. A més, una nova ruta connectarà Menorca amb Liverpool aquest any”, explica Mercadal. L’agenda ha continuat amb trobades amb Expedia, amb el turoperador Karavel FRAM&Promovances i amb la plataforma de màrqueting Urlaubstracker.

MÁS:  Oberta la convocatòria d'ajuts per a estudis i investigacions a la Reserva de Biosfera de Menorca

A més, el president del Consell i de la FFTM s’ha reunit, juntament amb representants del govern balear i dels consells, amb els turoperadors Alltours i FTI Touristik. “Durant totes dues reunions hem traslladat les possibilitats de turisme actiu, lligat a la naturalesa, i de turisme patrimonial, cultural i esportiu que ofereix Menorca. Creiem que encaixa perfectament amb les preferències del mercat alemany i, alhora, amb la nostra voluntat d’allargar la temporada turística. Treballem activament amb el sector per posar en marxa les accions de promoció necessàries que permetin atreure visitants alemanys a Menorca”, explica Vilafranca.

Maó, 6 de març de 2024
 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTorna el Festival Menorca Jove!
Artículo siguienteProhens confirma amb els operadors turístics l’allargament de la temporada turística a Balears