Inicio Menorca El departament de Benestar Social es reuneix amb membres de la Federació...

El departament de Benestar Social es reuneix amb membres de la Federació d’Associacions de Jubilats i representants dels clubs

Aquest dilluns, 13 de maig, la consellera de Benestar Social, Carmen Reynés, i la directora insular de Gent Gran, Dependència i Diversitat Funcional, Melissa Manota, s’han reunit amb membres de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Menorca i representants dels clubs de jubilats de tota l’illa per tractar les seves necessitats i valorar la situació actual del sector. 

“L’objectiu és mantenir aquestes reunions periòdicament i anar coneixent la realitat dels clubs de primera mà. Nosaltres volem adaptar els recursos de l’administració a les seves necessitats i començar a treballar respecte a la negociació del nou conveni”, ha exposat la consellera.

Principalment, durant la reunió, s’ha estudiat la forma d’arribar a aquelles persones jubilades que econòmicament tenen dificultats i estan en soledat, així com donar suport a les activitats que els clubs fan com a voluntariats. A més, en la trobada, cada membre ha exposat les seves valoracions i ha compartit el seu punt de vista per posar en comú les necessitats dels clubs. 

MÁS:  El departament de Benestar Social obre un servei d'atenció per a lluitar contra la bretxa digital

“Com volem tenir aquestes reunions cada cert temps, els hem demanat que ens facilitin un llistat amb les coses que es poden millorar, sobretot en termes d’instal·lacions. Des del Consell volem que tinguin tot el mobiliari i equipaments correctes, i si ens ho fan saber mitjançant aquesta llista ens resultarà més còmode”, ha finalitzat Reynés.

Maó, 13 de maig de 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Consell de Mallorca destinará 2,3 millones de euros al fomento de valores mediante nuevos contratos de patrocinios deportivos
Artículo siguienteLa Fundación Jiménez Díaz recibe cinco veces menos reclamaciones de pacientes que la media de los hospitales madrileños