Inicio Menorca Comença el projecte mixt «SOIB 30 Formació i Ocupació Sa Granja» al...

Comença el projecte mixt «SOIB 30 Formació i Ocupació Sa Granja» al Consell Insular de Menorca

Dijous, 7 de març, representants del SOIB i del CIM van donar la benvinguda a l’alumnat treballador del projecte mixt d’interès general i social de peó forestal/peó agrícola «SOIB 30 Formació i Ocupació Sa Granja», emmarcat dins la Línia 2 per a majors de 30 anys, que s’executa al llarg del bienni 2024/2025.

A l’acte hi van assistir la directora insular del SOIB, Lidia Coll, i la directora de les oficines del SOIB de Maó i Ciutadella, Miriam Cuerva; el conseller del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Joan Pons, i el director insular de Joventut, Esports i Ocupació, Rafael Quintana.

L’alumnat treballador del projecte executat pel CIM es formarà en els certificats de professionalitat «AGAR0309 Activitats auxiliars en conservació i millora de monts» i «AGAX0208 Activitats auxiliars en agricultura» i alhora treballarà a diferents llocs de l’illa de Menorca.

MÁS:  Menorca es promociona en la fira de viatges de luxe ILTM Cannes

Aquest projecte, de dotze mesos de durada, ha permès la contractació de 10 persones desocupades majors de 30 anys. El projecte està finançat amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial per un import de 234.400 €.

Maó, 11 de març de 2024
 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo para hoy en Palma, 11 de marzo de 2024
Artículo siguienteEl Consell de Mallorca incorporará 100 plazas más a la Red de Inclusión Social de Mallorca