Inicio Baleares Més de 300 persones participen a les jornades “Educar en temps de...

Més de 300 persones participen a les jornades “Educar en temps de canvi. Referents i oportunitats”

Aquest cap de setmana s’han dut a terme amb gran èxit les “Jornades Educar en temps de canvi. Referents i oportunitats”. Aquestes jornades, convocades pel Servei de Formació Permanent del Professorat de la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats s’han celebrat a Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma i han reunit més de 300 persones. El seu desenvolupament s’ha pogut seguir també per streaming a Menorca, Eivissa i Formentera.
Les jornades, que comptaren en la seva obertura amb la presència del director general de Personal Docent i Centres Concertats, Ismael Alonso, i del cap del Servei de Formació Permanent del Professorat, Rafel Maura, han proporcionat una visió innovadora però real de les pràctiques educatives que es duen a terme en l’actualitat, a més de nombrosos elements de reflexió sobre aspectes relacionats amb l’atenció a la diversitat, l’art i el moviment com a elements motivadors o el paper de la Intel·ligència Artificial en el dia a dia de la pràctica docent
Hi han participat ponents de reconegut prestigi nacional i internacional del món educatiu com Mar Romera, Antonio Domingo, Manu Velasco, Xuxo Ruiz, Toni Vallespir i Tomeu Castell.
 

MÁS:  El conseller Antoni Vera assisteix a la jornada «Educar contra el antisemitismo, la intolerancia y la discriminación» a Madrid

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl conseller Antoni Vera lliura el Premi a l’excel·lència acadèmica pels estudis d’Ensenyaments Artístics Superiors a Maria Assumpció Janer
Artículo siguienteEl conseller Antoni Vera visita les obres del nou CEIP de Can Picafort