Inicio Baleares El conseller Antoni Vera visita les obres del nou CEIP de Can...

El conseller Antoni Vera visita les obres del nou CEIP de Can Picafort

El conseller Antoni Vera ha seguit avui amb les visites als centres educatius de les Illes Balears i ha estat a Can Picafort, on ha visitat les obres de construcció del nou CEIP.
Les actuacions varen començar el passat mes d’octubre i està previst que estiguin enllestides en el primer semestre de 2025. Amb aquestes obres, que tenen un cost de 6.914.493,16 euros, el nucli costaner del municipi de Santa Margalida disposarà d’un nou centre destinat a educació infantil i primària de dues línies (tendrà sis unitats per a educació infantil i dotze unitats per a educació primària). A més, es dotarà el nou centre amb una aula Unitat Específica Educativa de Centre Ordinari (UEECO) amb set places escolars.
Després de reunir-se amb l’equip directiu del CEIP Voramar de Can Picafort i escoltar les seves demandes, el conseller Vera s’ha desplaçat fins a Santa Margalida, on ha visitat l’IES i les obres d’ampliació del CEIP Eleonor Bosch, que han servit per a millorar l’accessibilitat del centre. Les actuacions han tengut un cost d’1.055.488,07 euros.
Finalment, el conseller Antoni Vera s’ha desplaçat fins a Vilafranca de Bonany on ha recorregut el CEIP Es Cremat. Durant les seves visites, Antoni Vera ha recollit les demandes i necessitats dels equips directius per a l’elaboració del nou Pla d’Infraestructures que enllesteix la Conselleria d’Educació i Universitats.

MÁS:  L’any 2023 es van produir 1.117 agressions a personal dels centres sanitaris

- Te recomendamos -
Artículo anteriorMés de 300 persones participen a les jornades “Educar en temps de canvi. Referents i oportunitats”
Artículo siguienteLa Conselleria de Famílies i Afers Socials concedeix 1,6 milions d’euros a programes de garantia alimentària