Inicio Mallorca 17 persones contractades al Consell de Mallorca amb el programa SOIB Reactiva...

17 persones contractades al Consell de Mallorca amb el programa SOIB Reactiva 2023

La iniciativa per fomentar la contractació publica va adreçada a persones joves desocupades i persones de 30 anys o més que estan en situació de desocupació de llarga durada

El Consell de Mallorca ha contractat un total de 17 persones per treballar a la institució insular en el marc del programa del programa Reactiva 2023, promogut pel SOIB i que compta amb el finançament del Fons Social Europeu Plus (FSE+). Per aquesta contractació s’ha concedit una subvenció al Consell Insular de Mallorca de 352.133,69 euros.
La subvenció és per contractar personal en dues línies, amb la finalitat de cobrir tots els llocs de feina sol·licitats pel Consell de Mallorca. Una primera, adreçada als joves majors de 16 i menors de 30 anys desocupats sense estudis superiors, i una segona línia, per a persones desocupades de 30 anys o més que es troben en situació de desocupació de llarga durada.
La directora insular de Projectes Estratègics i Relacions Institucionals, María Elena Jaume, ha rebut les persones escollides gràcies a aquestes ajudes proporcionades pel SOIB. El personal contractat per la institució insular que s’incorpora és: nou auxiliars administratius, tres peons forestals, dos administratius, un oficial segon forestal, un ordenança i un tècnic d’imatge i so.
María Elena Jaume ha destacat la importància de «la col·laboració entre les institucions públiques per donar un impuls a l’ocupació i abordar el necessari objectiu d’aquests programes que cerquen l’activació laboral de les persones demandants d’ocupació». La directora insular ha remarcat el valor de «treballar per afavorir les condicions i obrir alternatives a les persones joves i aquelles que han patit les conseqüències de la desocupació de llarga durada».
 
 

MÁS:  El Consell de Mallorca organiza las primeras jornadas de conservación de tejidos para formar a profesionales

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Consell de Mallorca celebra el segon Fòrum de Governança i Sostenibilitat Turística a Petra
Artículo siguienteMadrid y País Vasco destacan en políticas autonómicas, revela el Instituto IO Investigación