Inicio Menorca La Fundació Foment del Turisme treballa per millorar la connectivitat a Dinamarca

La Fundació Foment del Turisme treballa per millorar la connectivitat a Dinamarca

Menorca ha estat representada per la Fundació Foment del Turisme de Menorca a Routes World i Routes Europe, una de les fires més importants sobre connectivitat aèria, que s’ha celebrat aquests dies a la localitat danesa d’Aarhus. La directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, s’ha reunit amb més d’una dotzena d’aerolínies amb l’objectiu de desestacionalitzar i allargar la temporada fins als nou mesos.

La Fundació Foment del Turisme s’ha desplaçat fins a Dinamarca de la mà de l’estand muntat per l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears com a única illa balear present i amb l’objectiu d’incrementar el nombre de vols, de places i de connexions. En aquest sentit, el personal de la Fundació i la pròpia Begoña Mercadal s’han reunit amb AENA, Jet2, Easyjet, Iberia, Iberia Express, Volotea, British Airways i Edelwisse, entre altres aerolínies.

MÁS:  Menorca es promociona en la fira de viatges de luxe ILTM Cannes

Precisament amb Edelwisse s’ha tancat un acord, en què també ha participat l’AETIB, per duplicar les places de vol amb Zuric de maig a octubre.

Mercadal veu “molt positiu aquest tipus d’accions que ens acosten com a destí a les aerolínies amb l’objectiu de desestacionalitzar i tractar d’allargar la temporada”. En aquest sentit, la titular de Promoció Turística confirma que “hem anunciat que volem una temporada que duri nou mesos i estem donant passos cap a aconseguir-ho”.

*Aquesta nota de premsa inclou un tall de veu*

Maó, 26 d’abril de 2024
 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo para hoy en Palma, 26 de abril de 2024
Artículo siguienteEl Consell de Mallorca conmemora los 40 años de la bandera de la isla