Inicio Menorca La Fundació Foment del Turisme treballa per millorar la connectivitat a Dinamarca

La Fundació Foment del Turisme treballa per millorar la connectivitat a Dinamarca

Menorca ha estat representada per la Fundació Foment del Turisme de Menorca a Routes World i Routes Europe, una de les fires més importants sobre connectivitat aèria, que s’ha celebrat aquests dies a la localitat danesa d’Aarhus. La directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, s’ha reunit amb més d’una dotzena d’aerolínies amb l’objectiu de desestacionalitzar i allargar la temporada fins als nou mesos.

La Fundació Foment del Turisme s’ha desplaçat fins a Dinamarca de la mà de l’estand muntat per l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears com a única illa balear present i amb l’objectiu d’incrementar el nombre de vols, de places i de connexions. En aquest sentit, el personal de la Fundació i la pròpia Begoña Mercadal s’han reunit amb AENA, Jet2, Easyjet, Iberia, Iberia Express, Volotea, British Airways i Edelwisse, entre altres aerolínies.

MÁS:  Nou Plec de Lectura dedicat a Margaret Murray

Precisament amb Edelwisse s’ha tancat un acord, en què també ha participat l’AETIB, per duplicar les places de vol amb Zuric de maig a octubre.

Mercadal veu “molt positiu aquest tipus d’accions que ens acosten com a destí a les aerolínies amb l’objectiu de desestacionalitzar i tractar d’allargar la temporada”. En aquest sentit, la titular de Promoció Turística confirma que “hem anunciat que volem una temporada que duri nou mesos i estem donant passos cap a aconseguir-ho”.

*Aquesta nota de premsa inclou un tall de veu*

Maó, 26 d’abril de 2024
 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo para hoy en Palma, 26 de abril de 2024
Artículo siguienteEl Consell de Mallorca conmemora los 40 años de la bandera de la isla