Inicio Menorca Inaugurada a Can Alberti l’exposició-subhasta a benefici de la Fundació per a...

Inaugurada a Can Alberti l’exposició-subhasta a benefici de la Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca

Avui matí s’ha inaugurat la primera exposició-subhasta benèfica de la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca, possible gràcies a la donació d’obres d’art per part de CaixaBank i la col·laboració desinteressada de Can Alberti 1740 Boutique Hotel.

L’objecte de la subhasta és la compra d’un vehicle per al transport de persones amb discapacitat usuàries del centre polivalent Carlos Mir.

En l’acte d’inauguració, ha donat la benvinguda Sonia Pons, directora de Can Alberti 1740 Boutique Hotel, agraint poder exposar els quadres i també per l’organització del Concert Solidari que tindrà lloc el proper mes de maig. A continuació Mònica Planella, directora administrativa de Fundació, ha agraït a CaixaBank, que una vegada més ho ha fet possible i a Can Alberti per cedir un espai tan emblemàtic. “El valor que té aquesta col·laboració sempre és infinit”, ha exposat.

MÁS:  El departament d'Economia engega una campanya per a incentivar el relleu generacional en el sector primari del camp

A continuació ha pres la paraula Mari Cruz Rivera, directora territorial de CaixaBank. “A CaixaBank estem compromesos a contribuir activament amb la inclusió, l’educació i el benestar social en les comunitats on operem. Aquesta iniciativa és necessària per a proporcionar els mitjans necessaris a persones amb discapacitat de Menorca, que faciliti el seu dia a dia i la plena integració en la societat”, ha explicat.

Carmen Reynés, consellera de Benestar Social i vicepresidenta 2ª de Fundació, ha donat les gràcies a tothom que ho ha fet possible. “Aquests quadres van més enllà de l’art, són símbols de solidaritat, pinzellades d’humanitat que ens ofereixen oportunitats per a les persones que més ho necessiten”.

MÁS:  Alumnes de Formació Professional estudien al Consell Insular el funcionament dels fons europeus

Dies de la subhasta presencial

L’exposició romandrà oberta al públic els dies 25, 26 i 27, de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores. El dissabte dia 27 només de 9 a 13 hores.

La persona interessada pot: 

– Licitar per una obra per un import superior al mínim i als imports que ja s’hagin brindat per aquesta obra, emplenant el document “proposta de donatiu”, indicant l’import, l’obra i les dades de contacte i entregar-lo a la persona present en la subhasta. Anotarà la licitació en el full que està adjunt a cadascuna de les obres d’art.

– Oferir un import igual o superior al de l’adjudicació directa, emplenant el document “proposta de donatiu” indicant l’import, l’obra i dades de contacte, i entregar-lo a la persona present en la subhasta. Dita obra quedarà adjudicada.

MÁS:  La Xarxa de Biblioteques de Menorca posa en marxa el Concurs de Bibliotràilers per a joves d’11 a 16 anys de Menorca

En tot moment hi haurà una persona de Fundació present a la sala, qui facilitarà les instruccions per a realitzar el donatiu i obtenir l’obra. Els preus oscil·len entre els 10 i els 1.000 euros.

CP Carlos Mir

El Carlos Mir és un centre polivalent on s’atenen prop de 60 persones, amb diferents diagnòstics de discapacitat intel·lectual, física, sensorial i pluridiscapacitat, entre edats que comprenen els 18 i 65 anys. Cadascun és un testimoni viu de resiliència i potencial humà.

L’ajuda i aportació de cada persona a la subhasta permetrà mantenir i incrementar la presència i participació del centre en distintes activitats complementàries, per a participar en l’àmbit de la comunitat.

Maó, 26 d’abril de 2024

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Española, más de 60 años después, actualiza su famoso jingle
Artículo siguienteCasper Ruud ofrece una masterclass en el Mutua Madrid Open organizada por ISDIN