Inicio Baleares Educació treu a licitació l’ampliació del CEIP Pere Cerdà de Sóller amb...

Educació treu a licitació l’ampliació del CEIP Pere Cerdà de Sóller amb un gimnàs

L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) de la Conselleria d’Educació i Universitats ha tornat a treure a licitació les obres d’ampliació del CEIP Pere Cerdà de Sóller amb un gimnàs.
El pressupost base de l’actuació s’ha augmentat un 15% després que quedés desert el procediment de licitació anterior. Així, el nou pressupost per a aquesta obra és de 1.093.439,08 euros i el seu termini d’execució és de 10 mesos.
El projecte del nou gimnàs al CEIP Pere Cerdà contempla la construcció d’un edifici rectangular de 20 per 13 metres amb dos cossos diferenciats. El primer cos conté la sala principal mentre que l’annex es destina a usos secundaris, com són dos vestidors amb cabines de banys, un bany adaptat independent i un recinte d’instal·lacions.
El gimnàs s’ubicarà en un dels límits del pati donant, per una part, accés directament al pati i, per l’altra, donant accés a un petit pati posterior.
Amb aquestes actuacions, també està previst pavimentar de nou el pati amb una llosa de formigó, es reconduiran les aigües pluvials i es crearà una zona amb arbrat per garantir zones d’ombra al pati.
 

MÁS:  El Govern fomenta la dinamització industrial en el polígon de Son Colom de Felanitx

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEducació torna treure a licitació les obres d’ampliació del CEIP Sant Miquel de Son Carrió
Artículo siguienteLa consellera de Salut recorda la importància de la participació activa dels ciutadans en el cribratge de càncer de còlon