Inicio Baleares La Unitat Corporativa d’Atenció al Professional del Servei de Salut ha captat...

La Unitat Corporativa d’Atenció al Professional del Servei de Salut ha captat 33 professionals de categories deficitàries en 6 mesos

La Unitat Corporativa d’Atenció al Professional del Servei de Salut ha captat un total de trenta-tres professionals d’especialitats deficitàries durant els darrers sis mesos. En total ha aconseguit contractar disset facultatius especialistes i setze infermeres.
La Unitat es va crear amb l’objectiu d’atreure, acollir, fidelitzar i afavorir el desenvolupament del capital humà de les categories professionals catalogades com a deficitàries. La Unitat també ajuda els professionals extracomunitaris a dur a terme els tràmits d’homologació de titulacions. Així mateix, facilita tots els tràmits burocràtics dels processos de nomenament i selecció de personal i assessora en termes d’habitatge, escolarització, desplaçaments, transport públic, etc.
Gràcies a la feina de la Unitat Corporativa d’Atenció al Professional el Servei de Salut ha pogut incorporar a les seves plantilles tretze infermeres a l’Hospital Universitari Son Espases, nou facultatius especialistes a l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, 2 a l’Àrea de Salut de Menorca, 2 a la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca i 2 a l’Hospital de Manacor.
Per categories, la Unitat Corporativa d’Atenció al Professional del Servei de Salut ha aconseguit captar quatre anestesistes, tres facultatius de cirurgia general i digestiva, dos facultatius de medicina de família, un facultatiu de medicina interna, un ginecòleg, un oncòleg, un psiquiatra, dos traumatòlegs i un pediatre d’atenció primària.

MÁS:  La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural abona més d’un milió d’euros de les ajudes del Programa de Desenvolupament Rural

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLaLiga lidera en integridad con certificaciones de compliance penal
Artículo siguienteCertificación ENS otorgada a hospitales Quirónsalud en la red Sermas