Inicio Menorca Menorca acull la preestrena de la pel·lícula Faro, que compta amb el...

Menorca acull la preestrena de la pel·lícula Faro, que compta amb el suport de la Fundació Foment del Turisme i Menorca Film Commission

La sala de cinema Ocimax de Maó acollirà aquest dimarts, 12 de desembre, a les 20 hores, la preestrena de la pel·lícula Faro, un projecte dirigit per Ángeles Hernández que inclou Menorca entre les seves localitzacions de rodatge.

El film està protagonitzat per Hugo Silva, i en el seu elenc també figuren els actors Zoe Arnao i Sergio Castellanos. Faro aborda una història de terror i duel familiar a través de la relació entre un pare i una filla i està ambientada en un far aïllat del món.

La pel·lícula arribarà als cinemes el 26 de gener. Sergio Castellanos, Irene Montalá i Noelia Balbo completen l’elenc principal d’aquesta coproducció realitzada amb l’Argentina. El guió està escrit per la pròpia directora al costat de David Matamoros i José Pérez Quintero, i Gina Ferrer ha realitzat la direcció de fotografia.

MÁS:  El departament de Mobilitat instal·la 76 noves marquesines a la xarxa interurbana de transport públic de Menorca

Faro es va rodar el 2022 en localitzacions de les illes Balears, en concret Menorca i Mallorca, encara que també en dues àrees de Catalunya com són Sant Pere de Ribes i Terrassa.

El film és una producció de Mr Miyagi Films amb l’argentina Vista Sud. Compta amb el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i Menorca Film Commission. En concret, 90.000 euros pel desenvolupament de projectes audiovisuals que donen suport a la imatge de l’illa en mercats emissors a través del turisme cinematogràfic. La pel·lícula també ha estat secundada per altres organismes, com ICAA, ICEC, IB3, Mallorca Film Commission i Wandermoon Finance. Alfa Pictures s’encarrega de la distribució.

El treball se centra en Lídia i el seu pare, Pablo, que tornen al far familiar després de sofrir un tràgic accident en un veler en alta mar. Pablo tem pel fràgil equilibri emocional de Lídia, es preocupa per la seva filla. Lidia, molesta per la falta de confiança del seu pare, descobrirà que una cosa estranya està passant en el far, i que un perill els aguaita si no esbrinen la veritat que amaga. Lídia haurà d’enfrontar-se a les seves majors pors i fer front a l’amenaça i els monstres que planen sobre ella, sobre el seu pare i sobre el far abans que sigui massa tard.

MÁS:  Responsables del Consorci de Residus i Energia de Menorca visiten la planta de reciclatge d'envasos de vidre TMA Recicla de la mà d'Ecovidrio

Maó, 11 de desembre de 2023.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Vi de la Terra Illa de Menorca bat un nou rècord de producció amb un augment del 46% durant el 2023
Artículo siguienteMenorca es promociona en la fira de viatges de luxe ILTM Cannes