Inicio Baleares 1.276 persones s’han presentat al darrer examen del procediment extraordinari d’estabilització per...

1.276 persones s’han presentat al darrer examen del procediment extraordinari d’estabilització per concurs d’oposició

vui dematí s’ha dut a terme el darrer examen del procediment extraordinari d’estabilització per concurs oposició de tots els subgrups (A1,A2,C1 i AP) dels cossos facultatius de l’Administració de la CAIB. La crida ha estat feta a les 10:00 del matí a l’Edifici de Jovellanos de la UIB a Mallorca, a l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó, a Menorca i a l’IES Sa Blanca Dona d’Eivissa.
A Mallorca estaven convocades 1.256 persones pel Cos Facultatiu Superior, 1.500 pel Cos Facultatiu Tècnic, 92 persones pel Cos Ajudant Facultatiu i 146 persones pel Cos Facultatiu Subaltern. En total han estat convocats a Mallorca 2.994 aspirants per 39 cossos diferents. En aquesta illa s’oferten 127 places per tots els cossos.
A Menorca estaven convocades 16 persones pel Cos facultatiu Superior, 25 pel Cos facultatiu tècnic, 8 persones pel Cos Ajudant Facultatiu i 3 persones pel Cos Facultatiu Subaltern. En total han estat convocats a Menorca 52 aspirants per 14 cossos diferents. En aquesta illa s’oferten 3 places.
I a Eivissa estaven convocades 25 persones pel Cos facultatiu Superior, 47 pel Cos facultatiu tècnic , 11 persones pel Cos Ajudant Facultatiu i 4 persones pel Cos Facultatiu Subaltern. En total estan convocats a Eivissa 87 aspirants per 19 cossos diferents. En aquesta illa s’oferten 5 places.
De totes les persones convocades, finalment s’han presentat:
A Mallorca 515 persones pel Cos Facultatiu Superior, 581 pel Cos Facultatiu Tècnic, 56 persones pel Cos Ajudant Facultatiu i 50 persones pel Cos Facultatiu Subaltern.
A Menorca 14 persones pel Cos Facultatiu Superior, 9 pel Cos Facultatiu Tècnic, cap pel Cos Ajudant Facultatiu i 1 persona pel Cos Facultatiu Subaltern.
I a Eivissa 16 persones pel Cos Facultatiu Superior, 29 pel Cos Facultatiu Tècnic , 5 persones pel Cos Ajudant Facultatiu i cap pel Cos Facultatiu Subaltern.
L’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) ha gestionat el procediment extraordinari d’estabilització de concurs de mèrits de personal funcionari i de personal laboral de la CAIB i el de l’ATIB per les tres illes. Això ha implicat la gestió de 106 procediments, el que ha suposat alhora la gestió de 521 places. Aquests procediments estan tots finalitzats, excepte els dels facultatius que, ara ja acabada la fase de revisió de mèrits, prendran possessió de les places el mes d’abril. A dia d’avui s’han estabilitzat ja 337 places.
Pel que fa al procediment extraordinari d’estabilització per concurs d’oposició, s’han ofert entre funcionaris, laborals i l’ATIB 254 places i ha suposat la gestió de 66 procediments. Actualment aquests darrers procediments estan en fase de baremació de mèrits i han d’estar finalitzats a finals d’any.
El director general de Funció Pública, Antoni Mesquida, ha explicat que les crides dels aspirants, com estava previst, s’han iniciat a les 10 del matí i que les proves s’han desenvolupat “amb absoluta normalitat i sense incidents destacables”.
En el marc dels procediments d’estabilització s’han gestionat unes 18.000 instàncies de presentació i s’hi han presentat més de 5000 persones.

MÁS:  Detenido el conductor que atropelló a una joven de 19 años en Palma

- Te recomendamos -
Artículo anteriorPortsIB aprova els plecs per a la regulació de les dues rampes interiors de Ciutadella
Artículo siguienteLa Fundació Bit participa en la presentació del projecte europeu CESAM durant la fira «Alimentaria»