Inicio Menorca En marxa la campanya informativa de la quarta fase d’implantació del porta...

En marxa la campanya informativa de la quarta fase d’implantació del porta a porta al nucli i polígon des Castell

El Consorci de Residus i Energia de Menorca i l’Ajuntament des Castell han iniciat la campanya informativa de la quarta fase d’implantació del porta a porta, que inclou el nucli urbà i el polígon industrial des Castell. L’inici del nou servei de recollida tindrà lloc dia 22 d’abril.

De forma prèvia, s’ha organitzat tota una sèrie de reunions i taules informatives per comunicar als veïns i veïnes sobre el nou sistema i proporcionar el material necessari per emprar-lo: un fulletó informatiu, els poals multifracció i de matèria orgànica, el calendari de recollides i les bosses compostables de la fracció orgànica.

Els dies i horaris de les reunions (específiques per carrers) i les taules informatives (obertes a tothom) es poden consultar en aquest cronograma.

MÁS:  Les XI jornades de malalties minoritàries i discapacitat comptaran amb Juan Luis Muñoz Escassi com a conferenciant

Des de l’Ajuntament des Castell i des del Consorci de Residus i Energia de Menorca es vol animar a tota la població a participar activament en aquest nou servei de recollida de residus, que permetrà augmentar significativament les xifres de recollida separada en origen i de reciclatge, i reduir la quantitat de residus que van a l’abocador amb el consegüent benefici mediambiental.

Maó, 20 de març de 2024

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEducation First España revela: España en la posición 35 del mundo en dominio de inglés
Artículo siguienteGovern y Consell de Mallorca acuerdan un patrocinio conjunto con el RCD Mallorca