Inicio Menorca Comencen les obres de millora de la rotonda ovalada de la Me-1...

Comencen les obres de millora de la rotonda ovalada de la Me-1 a l’entrada de Maó

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca segueix millorant trams de la xarxa viària que necessiten una intervenció urgent. Ara mateix s’estan executant les obres del Projecte de reforç de ferm a la carretera Me-1, que va des del punt quilomètric 1+000 fins a l’1+720, al terme municipal de Maó.

Aquesta reforma s’ha iniciat per a millorar la zona de la rotonda ovalada de connexió de la carretera Me-1 i la Ronda de Maó. Les obres consisteixen principalment en la col·locació de ferm a la calçada, amb treballs previs per anivellar els elements del vial amb la nova cota del paviment, així com millorar el drenatge de la zona. A més, s’instal·larà senyalització horitzontal i vertical, cartells i defenses, i també es reposaran barreres de seguretat. 

MÁS:  El departament d'Economia i Serveis Generals edita un calendari dedicat al producte local i als oficis artesans

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Antonio Gomila S.A., per un import de 324.000 euros, amb un termini d’execució de 45 dies, per la qual cosa es preveu que finalitzi a principis d’abril. 

Maó, 16 de febrer de 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNuevo consejero delegado, Domingo Mirón, liderará el grupo educativo al que pertenece la Universidad Alfonso X el Sabio
Artículo siguienteEl Consell de Mallorca presenta el cartell del Mobofest 2024