Inicio Mallorca El president Galmés lliura el Premi Presidència Consell de Mallorca de Trot

El president Galmés lliura el Premi Presidència Consell de Mallorca de Trot

Hereu de Ladil, amb el seu menador Jaume Fluxà, ha estat el guanyador d’aquesta 32a edició del premi celebrat a Son Pardo

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha lliurat el XXXII Premi Presidència Consell de Mallorca a Jaume Fluxà, menador d’Hereu de Ladil, guanyador de la carrera d’aquesta jornada hípica a l’hipòdrom de Son Pardo, dotada amb 9.000 euros. Ho ha fet amb un temps d’ 1’13’’3. La segona posició ha estat per Guacamole, amb Joan Bauzà, que ha corregut a 1’13’’4, i la tercera per a Jaragadi CL, amb Antoni Valls, amb 1’13’’5. El president del Consell de Mallorca ha estat acompanyat pel president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Gaspar Oliver, i el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata. A l’inici de la carrera s’ha duit a terme un minut de silenci en memòria de Martí Fluxà, qui vas ser president de la Societat Esportiva de Trot.
El president Galmés, durant l’entrega del trofeu, ha expressat la seva enhorabona al menador Jaume Fluxà i ha manifestat que «en aquest mandat es recuperarà l’esplendor del trot que s’havia perdut en els darrers anys». A més, Galmés ha destacat que l’augment del 18% del pressupost de l’Institut Hípic de Mallorca i del 21% de l’aportació a la Federació Balear de Trot enguany «representa l’aposta ferma de la institució insular per la realització d’activitats amb vista a potenciar el món del trot a Mallorca, una disciplina amb gran arrelament a l’illa, que, a més, suposa un reclam turístic i una repercussió en l’economia».
 

MÁS:  El Consell de Mallorca modifica el proyecto del Canal de Regatas de Alcúdia para convertirlo en un referente deportivo nacional

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa finca d’Alforí de Dalt albergarà un apiari per a la cria de l’abella autòctona de les Illes Balears i la formació en apicultura sostenible
Artículo siguienteEl tiempo para hoy en Palma, 14 de abril de 2024