Inicio Baleares La Conselleria de Famílies i Afers Socials concedeix 1,6 milions d’euros a...

La Conselleria de Famílies i Afers Socials concedeix 1,6 milions d’euros a programes de garantia alimentària

La Conselleria de Famílies i Afers Socials ha fet públic el repartiment dels ajuts per a programes de garantia alimentària, adjudicat a 14 entitats sense ànim de lucre i que ascendeix a 1.618.730,96 euros.
Els ajuts seran per desenvolupar accions durant els anys 2023, 2024 i 2025 i provenen de l’assignació tributària del 0,7 % de l’IRPF i l’impost sobre societats. Els projectes, segons la convocatòria, han d’anar destinats a cobrir les necessitats bàsiques de persones i famílies en situació de precarietat econòmica a fi de reduir les situacions de vulnerabilitat o exclusió social.
Les entitats disposen majoritàriament de personal voluntari i es financen principalment amb donacions particulars i amb subvencions de les administracions públiques. Atès, per tant, que tenen poca capacitat financera, se’ls avançarà l’import total de les subvencions.
Aquestes són les entitats i les quantitats que rebran:

MÁS:  El 6 de març s’inicia el període d’inscripció a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de formació professional

- Te recomendamos -
Artículo anterior210 mil persones han visitat l’exposició «Mar interior» a la Llotja
Artículo siguienteSa Majestat la Reina Sofia de Grècia, Medalla d’Or de les Illes Balears 2024