Inicio Menorca L’INJOVE repren el programa d’activitats estivals amb dues sortides als Pirineus

L’INJOVE repren el programa d’activitats estivals amb dues sortides als Pirineus

Després d’uns anys en que no s’han realitzat activitats de lleure durant l’estiu organitzades per l’INJOVE, enguany es repren aquest programa d’activitats amb dues sortides als Pirineus, concretament a la Cerdanya, dedicades a gaudir de la natura amb activitats d’aventura a la muntanya.

Dos torns d’Aventura als Pirineus

Es duran a terme dos torns de l’activitat Aventura als Pirineus adreçades a joves de 12 a 16 anys.

Aventura als Pirineus (torn 1)

– Dates: 30 de juny a 6 de juliol (7 dies / 6 nits)
– Edats: 14 a 16 anys
– Places: 25
– Preu: 375 €
– Descripció de l’activitat: Colònies d’aventura a Guils de Cerdanya al campament Fontanera (junt a l’estació d’esquí nòrdic Guils-Fontanera), a 1.900 metres d’alçada, envoltats de cims de 3.000 metres, amb activitats de trekking, escalada, barranquisme, espeleologia, i molt més. L’allotjament serà en tendes de campanya.
– Organitzat per Club Pyrene

MÁS:  El Consell Insular de Menorca recorda les víctimes de l'11-M

Aventura als Pirineus (torn 2)

– Dates: 8 a 13 de juliol (6 dies / 5 nits)
– Edats: 12 a 14 anys
– Places: 25
– Preu: 375 €
– Descripció de l’activitat: Colònies d’aventura a Masella, amb allotjament a l’hotel Alphotel Masella, amb activitats de trekking fluvial, escalada, equitació, slack-line, visita a Barcelona i molt més. L’allotjament serà en habitacions compartides a l’hotel.
– Organitzat per Outback Serveis

Novetat: sorteig de places

Com a novetat d’enguany, es realitzaran preinscripcions online del 22 al 29 d’abril a la carpeta ciutadana de l’INJOVE (https://www.carpetaciutadana.org/injove). Les places s’atorgaran per sorteig una vegada finalitzat el termini de preinscripció. En cas de superar el número de places s’obrirà una llista d’espera.

MÁS:  El Consell Insular de Menorca destina 145.000 euros al Club Bàsquet Menorca

Una vegada fet el sorteig, s’elaboraran els llistats provisionals d’adjudicació de places de cada activitat i es publicaran al lloc web de l’INJOVE. Els participants que no hagin estat seleccionats, passaran a una llista d’espera per cada torn i podran optar a una plaça en cas que es produeixin cancel·lacions per qualsevol dels motius contemplats.

Per a més informació consultau el web de l’INJOVE: www.injovemenorca.com/estiu

Maó, 22 d’abril de 2024

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Consell de Mallorca organiza toda una serie de actividades para celebrar la diada de Sant Jordi
Artículo siguienteDETENIDOS | Así efectuaban las estafas de alquiler en Ibiza