Inicio Baleares Prohens rep al RCD Mallorca, subcampió de la Copa del Rei

Prohens rep al RCD Mallorca, subcampió de la Copa del Rei

“Ja sou història del mallorquinisme, sou els herois de tota una generació”, ha afirmat
La presidenta ha reconegut l’esforç de l’equip fins al darrer minut del partit i ha destacat l’escalf de l’afició i el seu comportament exemplar
 
La presidenta del Govern de les Illes Balears, Marga Prohens, ha rebut al RCD Mallorca al Consolat de Mar aquest dilluns horabaixa, juntament amb altres autoritats de les Illes, amb motiu de la proclamació com a subcampió de la Copa del Rei. Centenars d’aficionats també s’han traslladat al Consolat de Mar per rebre a l’equip i donar-los el seu suport.
Prohens ha destacat l’esforç de l’equip durant tot el partit, disputat el passat dissabte contra l’Athlètic de Bilbao. La presidenta ha reconegut la feina feta per l’equip, “ja sou història del mallorquinisme, que sou els herois de tota una generació”, ha afirmat. A més, ha fet esment als més dels vint mil mallorquinistes que es varen desplaçar a Sevilla. “Gràcies per haver estat una afició exemplar, per la seva il·lusió contagiosa, per l’absoluta unió deixant de banda qualsevol altra diferència”, ha destacat.
També ha tengut paraules d’agraïment per l’entrenador, Javier Aguirre, pel president del RCD Mallorca, Andy Kohlberg, “per la seva aposta pel futbol a les nostres illes”, a més de tot l’equip.
Durant l’acte, els representants de les institucions han lliurat un obsequi al RCD Mallorca. Concretament, el president del Parlament; Gabriel Le Senne, ha atorgat la reproducció del “Plànol perspectiva del vestíbul” de l’edifici del Parlament de les Illes Balears, de Miquel Madorell. El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha lliurat un obsequi de vidre bufat de Gordiola; el batle de l’Ajuntament de Palma; Jaime Martínez, una litografia, de Menéndez Rojas “Mendi”, d’una de les lleones del Passeig del Born de Palma; i el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Pep Sansó, una placa de vidre. També han lliurat un obsequi de reconeixement el delegat del Govern a les Illes Balears, Alfonso Rodríguez, una serigrafia de la pintora mallorquina Carolina Adán Caro.
A més, la presidenta del Govern ha lliurat un plat amb motius de llengües mallorquines, de la marca de ceràmica mallorquina ‘Estil Sant Feliu’. Per part del RCD Mallorca, l’equip ha lliurat a Prohens una placa i una fotografia firmada per tots els jugadors, on es veu a la presidenta amb el capità de l’equip, Antonio Raíllo, a la final del partit a La Cartuja.
Per finalitzar l’acte, el president del club, Andy Kohlberg, i el capità del RCD Mallorca, Antonio Raíllo, han pronunciat unes paraules d’agraïment. “Així és l’esport, l’important és tornar a casa amb la satisfacció d’haver fet tot el possible per aconseguir l’objectiu”, ha dit Kohlberg. El capità ha donat les gràcies a l’afició, “ens vàrem sentir com a casa”.

MÁS:  L’estudiant de disseny de l’EASDIB, Àngela Maria Amengual, guanya el Premi de Nous Talents del Premi MINI de Disseny

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Govern participa en la Conferència del Decenni dels Oceans de la Unesco
Artículo siguienteEl tiempo para hoy en Palma, 9 de abril de 2024