Inicio Baleares La Conselleria d’Educació i Universitats treu a licitació la redacció del projecte...

La Conselleria d’Educació i Universitats treu a licitació la redacció del projecte del nou IES Eivissa

L’Institut d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) de la Conselleria d’Educació i Universitats ha tret avui a licitació la redacció del projecte integrat i codirecció de les obres del nou IES Eivissa.
El pressupost per a la licitació d’aquest contracte de serveis és de 176.228,51 euros i el seu termini d’execució és de 5 mesos. Així, es redactarà el projecte del nou centre d’educació secundària i Batxillerat a Eivissa, que està previst que tengui una capacitat per a 690 places escolars (480 places de secundària i 210 places de batxillerat).
El nou centre educatiu es construirà en el barri d’Es Putxet d’Eivissa en un solar que té una superfície d’11.205 metres quadrats. Segons l’avantprojecte redactat per l’IBISEC, l’edifici principal acollirà 16 unitats de secundària i 6 unitats de Batxillerat en planta baixa i dues plantes pis, a més les instal·lacions d’administració i els serveis. El centre també disposarà d’un bloc destinat al gimnàs i cafeteria. El pressupost estimat de l’obra és de 9 milions d’euros.

MÁS:  El Govern destina 5 milions d’euros a impulsar les inversions empresarials en innovació

- Te recomendamos -
Artículo anteriorImatges de la presidenta Prohens en el minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats de l’11M
Artículo siguienteExplorando la cultura española: ‘Amigos de Solana’ por SO-LA-NA