Inicio Baleares Salut entrega documentació per acreditar el perjudici a la Comunitat Autònoma en...

Salut entrega documentació per acreditar el perjudici a la Comunitat Autònoma en la compra de màscares de protecció que investiga l’Audiència Nacional

El Servei de Salut de les Illes Balears, mitjançant l’Advocacia de la Comunitat Autònoma, ha entregat avui documentació a l’Audiència Nacional per acreditar el perjudici que ha patit la Comunitat Autònoma i seguir endavant amb la personació en el cas que investiga la compra de màscares de protecció pel valor de 3.701.500 € mitjançant l’empresa Soluciones de Gestión.
El Govern de les Illes Balears entén que hi ha elements suficients per personar-se i reclamar l’import total del contracte de compra de màscares i s’ha sol·licitat a la Unión Europea que decertifiqui aquest contracte per evitar futures sancions dels organismes europeus.
El Servei de Salut emprarà totes les vies que tengui a l’abast per recuperar aquests 3,7 milions d’euros per la compra de les màscares que l’Audiència Nacional i la Fiscalia europea investiguen.

MÁS:  El projecte LOOP Disseny i Circularitat de l’IDI reuneix dissenyadors, productors i hotelers per compartir exemples de nous productes a partir de la reutilització de materials generats pel mateix sector

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEs destinen 1,2 milions d’euros per al concert 2024-2028 per a infants de 6 a 11 anys d’ASPACE
Artículo siguienteAutoritzat l’increment de les retribucions del personal docent dels centres concertats