Inicio Baleares La Conselleria d’Educació i Universitats felicita l’Escola d’Art d’Eivissa pel Segon Premi...

La Conselleria d’Educació i Universitats felicita l’Escola d’Art d’Eivissa pel Segon Premi dels Premis Irene 2023

La Conselleria d’Educació i Universitats de les Illes Balears felicita l’Escola d’Art d’Eivissa pel seu destacat èxit en els Premis Irene 2023. L’escola ha estat guardonada amb el Segon Premi en la categoria d’Ensenyaments de Règim Especial, en reconeixement al seu Projecte Pissarres Pitiüses, liderat per la professora i artista Júlia Fragua.
Els Premis Irene, organitzats per la Unitat d’Igualtat del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports del govern central, tenen com a principal objectiu reconèixer iniciatives educatives que contribueixin a prevenir i erradicar conductes violentes, promoure la igualtat i fomentar una cultura de pau. El projecte de l’Escola d’Art d’Eivissa ha destacat per la seva excel·lència en aquests àmbits, posant de manifest el compromís de l’escola amb la promoció del respecte i la convivència igualitària.
Durant l’acte també s’ha otorgat una menció d’honor al CEIP Torres de Balàfia d’Eivissa.
El lliurament dels Premis Irene s’ha produït avui a la Seu del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports a Madrid. Hi han acudit el director territorial d’Educació a Eivissa i Formentera, Juan Álvarez, el coordinador de la Comissió de Coeducació de l’Escola D’Art d’Eivissa, Manel Ortí, la secretària i membre de la comissió, Pepa Esquerdo i la directora del centre, Marian Ferrer.
A més, també hi han acudit, en representació de l’alumnat, Irene Montoro, Kostiantyn Vynokurov i Noelia Ribas.
La Conselleria d’Educació i Universitat aplaudeix l’èxit de l’Escola d’Art d’Eivissa i reafirma el seu compromís amb la promoció de valors d’igualtat, respecte i convivència pacífica a través de l’educació. Aquest premi demostra l’excel·lència i la dedicació dels centres educatius de les Illes Balears en la construcció d’una societat més justa i igualitària.
 

MÁS:  El Govern presenta el programa del Dia de les Illes Balears

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Govern reclama un règim especial per al sector cultural balear durant la visita a ARCOmadrid 2024
Artículo siguienteLa iniciativa de Grupo Gallo y Fertiberia para un futuro más sostenible en el cultivo de trigo duro