Inicio Menorca Un total de 21 joves d’entre 12 i 15 anys han gaudit...

Un total de 21 joves d’entre 12 i 15 anys han gaudit a Sa Vinyeta l’activitat Colònies de Setmana Santa

Aquesta setmana, de dimarts a dijous i coincidint amb les vacances escolars, s’ha dut a terme a l’alberg Sa Vinyeta l’activitat Colònies de Setmana Santa, organitzada per l’INJOVE en el marc del programa de lleure saludable AlternaNits 2024.

Un total de 21 joves d’entre 12 i 15 anys de diversos municipis menorquins van gaudir de manera totalment gratuïta d’uns dies plens d’activitats i emocions. L’estada a l’alberg Sa Vinyeta es va iniciar el dimarts 2 d’abril i va finalitzar el dijous 4 d’abril.

La proposta de les colònies va oferir als joves l’oportunitat de gaudir d’activitats lúdiques i culturals tan diverses com una visita a la Cova de s’Aigua, una gimcana al centre històric de Ciutadella, un taller de tir amb arc, una excursió a la platja o una festa «holi».

MÁS:  El departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports presenta la sisena edició del programa 'Un Estiu per Créixer'

El programa Alternanits comprèn un ampli ventall d’activitats d’oci saludable i està dirigit a joves de 14 a 30 anys. Amb aquesta són ja 15 edicions realitzades satisfactòriament i amb un nombre creixent de participants.

Una vegada finalitzades les colònies s’ha dut a terme una avaluació amb els joves i l’equip de monitors i la valoració ha estat molt positiva per ambdues parts, coincidint en la necessitat de mantenir en el temps aquest tipus de propostes de lleure.

El programa Alternanits està finançat pel Consell Insular de Menorca (CIMe), amb l’organització de l’INJOVE i compta amb la col·laboració de tots els ajuntaments de Menorca.

Maó, 5 d’abril de 2024

MÁS:  La recollida separada del porta a porta supera el 75% durant el mes de febrer

- Te recomendamos -
Artículo anterior¿A qué hora se podrá ver el eclipse solar del 8 de abril en Baleares?
Artículo siguienteEl sector funerario español se une a la sostenibilidad con sus primeros premios