Inicio Baleares La Xarxa de Biblioteques de Menorca posa en marxa el Concurs de...

La Xarxa de Biblioteques de Menorca posa en marxa el Concurs de Bibliotràilers per a joves d’11 a 16 anys de Menorca

La Xarxa de Biblioteques de Menorca posa en marxa el Concurs de bibliotràilers per a joves d’11 a 16 anys de Menorca. Aquest concurs, impulsat des dels grups de lectura juvenils de les biblioteques públiques, té per objectiu promoure la lectura i estimular la creació i la difusió de continguts audiovisuals en català a Internet entre els joves de l’illa.

Un bibliotràiler és un vídeo creatiu de curta durada que presenta un llibre de forma dinàmica i amb llenguatge audiovisual, amb el propòsit de generar ganes de llegir-ho. Els joves lectors que vulguin participar en el Concurs de bibliotràilers de la Xarxa, hauran de presentar un vídeo creatiu en català, de màxim dos minuts, que inspiri a altres persones a llegir un llibre (en català o castellà) que considerin especial o emocionant.

MÁS:  Simonet afirma en la Fira del Camp de Menorca que "el futur del sector primari passa por la implicació de tota la societat"

Aquest bibliotràiler s’haurà de cocrear en grups de fins a 4 persones i amb les tècniques que es desitgin. Els interessats tenen fins al 31 de març per a presentar les seves propostes a través del formulari d’inscripció en línia que trobaran al codi QR del cartell oficial d’aquesta iniciativa.

El concurs comptarà amb dues categories diferenciades. La primera, per a joves d’11 a 13 anys i, la segona, per a joves de 14 a 16 anys. El jurat del concurs premiarà els tres millors bibliotràilers de cada categoria en un acte que tindrà lloc el pròxim 27 d’abril a la Biblioteca de Ciutadella, on es farà el lliurament dels corresponents premis: vals per a la compra de llibres i jocs de taula, entrades de teatre i de cinema.

MÁS:  S’inauguren les obres de millora de la carretera de s’Ullestrar

Abans, i per a inspirar i motivar als més joves, el pròxim 24 de febrer se celebrarà un taller de bibliotràilers a la Biblioteca de Maó. Per inscriure’s només cal adreçar-se a la biblioteca i reservar plaça.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo para hoy en Palma, 9 de febrero de 2024
Artículo siguienteTodas las perspectivas legales para los dos menores responsables del asesinato materno en Castro Urdiales, Cantabria