Inicio Baleares La Xarxa de Biblioteques de Menorca posa en marxa el Concurs de...

La Xarxa de Biblioteques de Menorca posa en marxa el Concurs de Bibliotràilers per a joves d’11 a 16 anys de Menorca

La Xarxa de Biblioteques de Menorca posa en marxa el Concurs de bibliotràilers per a joves d’11 a 16 anys de Menorca. Aquest concurs, impulsat des dels grups de lectura juvenils de les biblioteques públiques, té per objectiu promoure la lectura i estimular la creació i la difusió de continguts audiovisuals en català a Internet entre els joves de l’illa.

Un bibliotràiler és un vídeo creatiu de curta durada que presenta un llibre de forma dinàmica i amb llenguatge audiovisual, amb el propòsit de generar ganes de llegir-ho. Els joves lectors que vulguin participar en el Concurs de bibliotràilers de la Xarxa, hauran de presentar un vídeo creatiu en català, de màxim dos minuts, que inspiri a altres persones a llegir un llibre (en català o castellà) que considerin especial o emocionant.

MÁS:  ÚLTIMA HORA | Impresionante rescate aéreo en el castillo de Alaró durante la Pancaritat

Aquest bibliotràiler s’haurà de cocrear en grups de fins a 4 persones i amb les tècniques que es desitgin. Els interessats tenen fins al 31 de març per a presentar les seves propostes a través del formulari d’inscripció en línia que trobaran al codi QR del cartell oficial d’aquesta iniciativa.

El concurs comptarà amb dues categories diferenciades. La primera, per a joves d’11 a 13 anys i, la segona, per a joves de 14 a 16 anys. El jurat del concurs premiarà els tres millors bibliotràilers de cada categoria en un acte que tindrà lloc el pròxim 27 d’abril a la Biblioteca de Ciutadella, on es farà el lliurament dels corresponents premis: vals per a la compra de llibres i jocs de taula, entrades de teatre i de cinema.

MÁS:  Las ITV de Mallorca disponen de citas libres para pasar la inspección durante los meses de abril y mayo

Abans, i per a inspirar i motivar als més joves, el pròxim 24 de febrer se celebrarà un taller de bibliotràilers a la Biblioteca de Maó. Per inscriure’s només cal adreçar-se a la biblioteca i reservar plaça.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo para hoy en Palma, 9 de febrero de 2024
Artículo siguienteTodas las perspectivas legales para los dos menores responsables del asesinato materno en Castro Urdiales, Cantabria