Inicio Menorca El departament de Mobilitat inaugura les rutes Maó-Favàritx i Maó-Es Grau abans...

El departament de Mobilitat inaugura les rutes Maó-Favàritx i Maó-Es Grau abans de l’entrada de la temporada alta

Aquest dimecres, 15 de maig, el departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca ha inaugurat les línies 23 i 43, corresponents a les de Maó-Es Grau i Maó-Favàritx, dues rutes que s’avancen respecte d’altres anys, quan normalment s’activaven a partir de l’1 de juny.

La línia 23, que va des de Maó a Es Grau i viceversa, tindrà un total de 6 freqüències de dilluns a dissabte. Des de l’Estació d’Autobusos de Maó sortiran 3 rutes en direcció Es Grau: a les 9.00, a les 11.00 i a les 13.15. En canvi, des de la urbanització, hi haurà 3 trajectes més en direcció Maó: a les 9.15, a les 11.15 i a les 13.15. 

Per altra banda, la línia 43, que comprèn el tram Maó-Pàrquing Favàritx-Entrada camí de cavalls-Favàritx, també tindrà un total de 6 freqüències de dilluns a dissabte. Des de Maó, sortiran tres busos a les 9.45, a les 12.00 i a les 13.45, i des de Favàritx els horaris seran a les 10.10, 12.25 i 14.15.

MÁS:  L'INJOVE repren el programa d'activitats estivals amb dues sortides als Pirineus

Totes aquestes rutes estaran disponibles fins al 31 de maig, darrer dia abans d’estrenar els horaris estivals de la temporada alta a partir del juny i en el qual s’incrementaran en gran mesura les freqüències dels horaris amb major disponibilitat durant tot el dia.

Informadors de platges

Per altra banda, el servei d’informadors de platges verges com Cala en Turqueta, La Vall o Son Saura, entre d’altres, comencen aquest dijous, 16 de maig, la seva tasca d’organitzar i advertir als visitants la disponibilitat i aforament dels pàrquings per evitar aglomeracions de cotxes. Aquest servei s’allargarà fins el 4 d’octubre.

En el cas de Favàritx, l’horari dels informadors serà de 9.30h a 18.30 fins al 31 de maig. Després, a partir de l’1 de juny fins al 31 d’octubre, serà de 9 a 20 hores i l’accés amb vehicle privat estarà restringit en qualsevol horari, tenint la possibilitat d’aparcar al pàrquing corresponent de l’entrada. Només es podrà accedir fins al far mitjançant el transport públic esmentat, taxis, VTC i transports públics discrecionals o privats degudament autoritzats per l’òrgan gestor del parc. 

MÁS:  Elsa Pascual es jubila després de 21 anys treballant al Consell Insular

*Aquesta nota de premsa inclou un tall de veu*

Maó, 15 de maig de 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorRoméo et Juliette, de Gounod, cierra la 38 Temporada de Ópera del Teatre Principal
Artículo siguienteLlorenç Galmés participa en los encuentros en Lluc de la Federación de Asociaciones de Gente Mayor de la Part Forana con más de 3500 personas