Inicio Menorca El president del Consell Insular es reuneix amb l’ambaixador britànic a Espanya

El president del Consell Insular es reuneix amb l’ambaixador britànic a Espanya

Aquest divendres, 10 de maig, el president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, ha rebut la visita de l’ambaixador britànic a Espanya i Andorra, Hugh Elliott, acompanyat de Lucy Gorman, directora dels serveis consulars a Espanya, i de Luisa Rose Coll Hellyer, cònsul honorària a Menorca.

L’ambaixador i el president, acompanyat de la vicepresidenta primera i consellera de Benestar Social de Menorca, Carmen Reynés, i del vicepresident segon i conseller de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació de Menorca, Simón Gornés, han analitzat la situació de la comunitat britànica a l’illa. També les possibilitats de turisme cultural i natural que ofereix Menorca, per la seva condició de Reserva de Biosfera i Patrimoni Mundial, com a destí per a ser visitat durant tot l’any.

Maó, 10 de maig de 2024

MÁS:  Escollits els vuit finalistes pel Concurs Nacional de Cuina aplicada a la Vaca Vermella

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl avance de la sostenibilidad urbana en las ciudades de todo el mundo
Artículo siguienteEl Consell de Mallorca reducirá el techo de plazas turísticas de la isla a 412.000