Inicio Baleares Més de 60 orientadors es desplacen a Madrid per participar dels Spainskills...

Més de 60 orientadors es desplacen a Madrid per participar dels Spainskills i conèixer amb més profunditat la formació professional

Les directores generals Maria Isabel Salas i Neus Riera també són a IFEMA per acompanyar la comitiva de les Illes Balears
Des d’ahir i fins demà, un total de 18 estudiants de les Balears participen a les diferents proves de la competició estatal
 
Un total de 66 orientadors de les Illes Balears han viatjat avui a Madrid per participar dels Spainskills i conèixer amb més profunditat la formació professional. La Conselleria d’Educació i Universitats ha promogut enguany, per primera vegada, aquesta visita dels orientadors a la competició per excel·lència de la Formació Professional per promocionar aquests estudis entre els alumnes de les Illes Balears.
Acompanyant els orientadors, també s’han desplaçat fins a la capital d’Espanya la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, i la directora de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa, Neus Riera. Tota la comitiva de les Illes Balears ha recorregut el recinte d’IFEMA, on es desenvolupa l’edició d’enguany dels Spainskills, i han visitat els estudiants de les Balears que competeixen aquests dies en les diferents modalitats.
L’objectiu de la Conselleria amb aquesta visita és la de promocionar els estudis d’FP entre els estudiants per evitar l’abandonament escolar. Fins ara, els orientadors informaven sobre aquests estudis a l’ESO, però a partir del proper curs escolar, des de la Conselleria s’aposta per ja informar als alumnes de sisè de primària perquè coneguin totes les opcions acadèmiques.
Segona jornada de competicions
Els orientadors i les directores generals Neus Riera i Maria Isabel Salas visiten els Spainskills durant la segona jornada de competicions.
Així, un total de 18 alumnes de 9 centres de les Illes Balears competeixen en un total de 17 modalitats amb alumnes d’altres comunitats autònomes i són avaluats pel jurat, que valorarà les habilitats i les competències de cada un. Els guanyadors dels Spainskills representaran Espanya en els Worldskills que es celebraran al setembre a Lyon i en els Euroskills que es celebraran a la ciutat danesa de Herning l’any 2025.
 

MÁS:  Les dones amb problemes de mobilitat que requereixin un acte mèdic ginecològic podran ser ateses als hospitals

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural allibera una trentena d’exemplars de tortuga mora a la finca pública de Galatzó
Artículo siguienteLa presidenta Prohens s’ha reunit amb l’Associació de l’Escala de Suboficials de la Guàrdia Civil