Inicio Menorca Els focus del Festival de Màlaga apunten a Menorca com a destinació...

Els focus del Festival de Màlaga apunten a Menorca com a destinació de cinema

Menorca ha buscat el seu gran pla en el marc del prestigiós Festival de Cinema de Màlaga. L’illa ha aprofitat el MAFIZ, l’àrea industrial per a la difusió de la cinematografia de la 27a edició del Festival de Màlaga, per promocionar les seves possibilitats com a escenari per rodar projectes audiovisuals, de la mà de la Spain Film Commission.

L’acció, que segueix la línia del treball fet a la Berlinale, pretén mostrar Menorca com a destinació ideal per a rodatges i ha volgut aprofitar la cita de Màlaga, que reuneix al mercat nacional audiovisual, un dels més importants per a la indústria.

La valoració per part de Menorca Film Commission és molt positiva ja que l’illa es posiciona com a destinació cada vegada més atractiva i millor situada gràcies a iniciatives com el Menorca Film Market o la línia de patrocini que desperta l’interès de productors que veuen amb bons ulls traslladar els projectes fins a Menorca, o recolzar projectes interns de l’illa amb la finalitat de fer-los realitat.

MÁS:  ÚLTIMA HORA | Fallece Llorenç Casasnovas, figura destacada de la política en Ciutadella

Tota l’activitat duta a terme per Spain Film Commission en el marc d’aquest mercat forma part del Pla “Espanya, Hub Audiovisual Europeu”, cinc projectes clau per captar rodatges i inversions estrangeres, potenciar la competitivitat del teixit empresarial i posar en valor el talent nacional.

Maó, 26 de març de 2024

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo para hoy en Palma, 26 de marzo de 2024
Artículo siguienteEl Consell de Mallorca convoca els nous premis Mallorca Jove per fomentar la creativitat en català i les rondalles entre els escolars de l’illa