Inicio Mallorca El Consell de Mallorca organitza una volta Mallorca aquest estiu per commemorar...

El Consell de Mallorca organitza una volta Mallorca aquest estiu per commemorar els 125 anys de l’expedició santanyinera

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha presentat avui el programa d’actes que es duran a terme: conferències, cates de vi i concerts 

El Consell de Mallorca organitza una volta Mallorca aquest estiu per commemorar els 125 anys de l’expedició santanyinera. La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha presentat avui el programa d’actes que es duran a terme des del 22 de març al 3 d’agost, tot i que la volta Mallorca es durà a terme entre el 25 de juliol i el 3 d’agost. 
Roca ha explicat que “aquesta iniciativa s’ha posat en marxa ja que enguany es commemora el 125 aniversari de la volta a Mallorca organitzada per nou membres del Reial Gremi d’Assadolladors, socis numeraris de s’excursionista santanyinera. Aquesta va ser realitzada l’any 1899”. 
 
El 25 de juliol comença la travessia 
Dia 25 de juliol començarà la volta Mallorca arreu de l’illa amb un total de nou embarcacions fixes i altres que s’aniran sumant als trams de manera puntual. De fet, la vicepresidenta i consellera ha assegurat que la Balear se sumarà al darrer tram. A més, ha explicat que “s’ha limitat a nou el nombre d’embarcacions participants perquè així es va fer al 1899”. Pel que fa al recorregut, serà el següent: Cala Figuera, Portocolom, Porto Cristo, Cala Ratjada, Alcúdia, Sóller, Banyalbufar, Andratx i Palma.

MÁS:  El Consell de Mallorca y el Govern impulsarán, en 2025, la celebración del año Costa y Llobera para fomentar el conocimiento de la literatura en la lengua propia

- Te recomendamos -
Artículo anteriorProhens presenta la nova campanya de conscienciació per promoure l’ús racional de l’aigua
Artículo siguienteCoxabengoa lidera desde España la desalación global, estratégica contra la sequía